SPCS blir Visma SPCS

507
1
Scandinavian PC Systems AB byter namn till Visma SPCS AB. Bytet är ett naturligt steg i den process som startades när SPCS år 2001 blev ett av flera företag i den nordiska Vismakoncernen. Namnbytet innebär framför allt att det blir tydligare för kunderna vilka produkter och tjänster som finns tillgängliga för dem inom hela Visma.



– Vårt företag har sedan starten för 20 år sedan varit med om en fantastisk resa och vi är nu den klart största leverantören av ekonomiprogram till mindre företag, säger Rolf Dahlberg, vd i Visma SPCS och en av grundarna till det ursprungliga bolaget Scandinavian PC Systems.



– Under de här åren har vi växt från 2 till drygt 200 anställda och hela tiden ökat vår förankring i de svenska småföretagarnas vardag. Hälften av dem är våra kunder och i takt med att deras program- och kunskapsbehov ökar finns nu en hel koncern med 2 000 anställda till deras förfogande. Vi kan med andra ord erbjuda resurser som ingen annan nordisk aktör på marknaden kan ställa upp med.



Inom Visma har alla utvecklings-, support- och kunskapsresurser samlats i de respektive länder där koncernen har sina lokala marknader. Det har gjorts därför att Visma inte tror att det är bra för de tiotusentals kunderna att arbeta med program som tillverkats i eller stöds med support från avlägsna länder med helt andra lagar och annan affärskultur.



– Genom att se till att vår verksamhet är väl förankrad i de nordiska ländernas krav och förutsättningar kommer vi att stå starka i konkurrensen från de globala storkoncernerna, säger Rolf Dahlberg. Det innebär en långsiktig trygghet för våra kunder.



Under det nya varumärket kommer Visma SPCS att arbeta ännu hårdare med sin mångåriga filosofi att ge kunderna den bästa lösningen för deras behov och den mest kompetenta supporten. Samtidigt ökar samarbetet inom Vismakoncernen när det gäller produktutveckling.



Namn- och varumärkesbytet innebär inga förändringar när det gäller företagets storlek eller andra förhållanden. Visma SPCS kommer även fortsättningsvis att ha sitt huvudkontor i Växjö, där företaget sedan 2001 finns i nya, moderna lokaler i Företagsstaden I11.



Källa: www.spcs.se
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se
www.spaweekendhotell.se - Spa portal

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.