Billigaste sättet att skicka paket

Skapad - Senast uppdaterad
Vad är billigaste sättet att skicka paket om man har en liten e-shop och inte skickar så många paket?Att skicka precis som vanligt (dvs åka till posten och lämna in precis som om man vore en privatperson) eller att skaffa något avtal eller liknande med posten?Vore tacksam för hjälp!
Inlägg: 149
#1698
Om du skickar paket som kreditkund räknas paketen om till volymberäknande vikt där 280kg/m3, sedan fakturerar man det högsta av den faktiska vikten och detta. Viktpriserna blir något lägre men det kan ju då bli dyrare ändå. Du kan även beställa hämtning så att posten hämtar paket hos dig varje dag.Du kan få mer information om du rigner posten kundtjänst tel 020-232220 eller går in på hemsidan posten.se
#32773
Vi driver bland annat medlemsorganisationen fraktnätverket, idag är vi lite drygt 500 medlemmar och på så sätt kan vi erbjuda ett fraktavtal med låga fraktpriser till företag.

Vi har också träffat flera företag som är i behov av frakt men inte på den nivån att dem behöver ett eget avtal. Därför har vi nu skapat www.fraktabilligt.se, en onlinebokningstjänst för mindre företag som vill på ett enkelt sätt boka sina frakter.

Tjänsten kräver ingen registrering eller kundnummer. Du bokar enkelt och billigt. Direkt efter betalning erhåller du dokument för din transport 🙂

Kika gärna, hör av er om ni har frågor /idéer /tips 🙂
/Fredrik Larsson Fraktabilligt.se - Boka frakter, enkelt och billigt för företag!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.