Mallar eller blanketter kontraktsbrott

Skapad - Senast uppdaterad
Hej, är det någon vänlig själ som kan rekomendera mig vart jag finner en mall eller en blankett angående kontraktsbrott.
Skrev på ett kontrakt där jag blev utlovad både det ena och det andra, vill nu försöka få ner priset då motparten vill att jag ska skriva en reklamation. (Försökte skriva ihop något själv då min sambo påpekade att detta mer lät som en kärleksnovell...) Hjälp...Tack på förhand Mvh Erica
Inlägg: 2066
Tack mottaget: 2
#18527
Tror inte du hittar en allmängiltig blankett för att påpeka ett kontraktsbrott. Vill du betala mindre för att motparten vill att du ska skriva en reklamation, eller vill motparten att du ska skriva en reklamation för att klaga på att de inte följer kontraktet?

Svårt att säga något utan mer info, men om ni har ett tydligt avtal som är rätt skrivet hade jag betalat det vi kommit överens om och överlåtit på motparten att bevisa att det inte stämmer om det inte går att komma överens på telefon. Är det typ större företag som behöver ett skriftligt underlag för att ingen vågar ta ansvar för något skriver du bara enkelt i klara ordalag att deras pris inte stämmer med ert avtal.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
Inlägg: 2
#18528
Personen ifråga vill att jag skriver en reklamation då han i sin tur ska lämna den vidare till ekonomiavdelningen eller någon med högre makt.
Det är en hyra på 15+moms för 10 dagar.

Då jag frågade om man kunde göra något åt priset , fick till svar att alla betalade lika mkt, nu har det kommit till min kännedom att min "granne" bet 10+ moms. Jag blev tilldelade en plats jag var mkt nöjd med, men när jag kom till plats vid första dagens försäljning hade dom "möblerat om" till min stora besvikelse.Vilket jag är 100 % säker på var en nackdel till min dagsförsäljning...
Inlägg: 758
#18529
Det intressanta är vad som står i ditt kontrakt - inte summan som din granne fick betala.
Står det i kontraktet att dom inte får möblera om, så ska du hävda detta.
Din motpart har inget ansvar om din försäljning gick dåligt - dom upplåter förmodligen
endast en plats till priset av XX antal kronor.
Ungefär så....
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
Inlägg: 223
#18530
[quote author=ericasofia link=topic=4825.msg23393#msg23393 date=1231282585]
...då han i sin tur ska lämna den vidare till ekonomiavdelningen eller någon med högre makt.
[/quote]

Ja, om reklamationen ska till Gud så vill man ju att allt blir rätt lixom...

:>

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.