Startsida

En bild

Skapad - Senast uppdaterad
Inlägg: 2360
Tack mottaget: 31
säger mer än tusen ord. Varför är det så få bilder förutom min och några vackra presentationsbilder. Nu tänker jag inte på länkar som man kan titta på utan i forumet eller varför inte en egen ruta + lite kommentarer. Själv ser jag mycket i bilder och det får hjärnan att aktiveras mera. Idéer strömmar till.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
Inlägg: 305
#19509
Jag flashar med mitt nylle 🙂
Inlägg: 90
#19510
Jag tar de som har bilder på sig mer seriöst iaf. Sån är jag!

Är jag det unga hönset i denna familj?  :-*
Stefan Olin

Det finns inget jag inte kan, bara saker jag inte har lärt mig än!
Inlägg: 2360
Tack mottaget: 31
#19511
Unga kommer ofta med härliga infallsvinklar eller frågor som man får fundera en gång extra på medan man som äldre gräver en del ifrån erfarenhet som ibland fortfarande existerar eller som var mossigt för flera årtionden sedan. då är ett forum bra. Förutom boken  som lär komma ut i år med lite bilder från förr, med text  och innehåll som det är tur att det inte finns bilder till. Däremot har jag lite drygt 100 år gamla bilder utav högsta ledningen utav kråkindianer som en släkting fotograferade.  Dessa hade jag tänkt ställa ut om ett par år, till dessa har jag även historien bakom så då blir det extra intressant eller hur. Några är faktiskt visade i exklusivt fotomagasin för några årtionden sedan. Men för övrigt lär det vara unikt material jag har.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
Inlägg: 114
#19512
Hur klistrar man in bilder då... kan man använda BBCode? Jag testar i alla fall med en av mina ;)Edit: Nähä, det gick inte det.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.