Startsida

Onlinebutik - Söker logotype

Skapad - Senast uppdaterad
Inlägg: 7
Hejsan!

Jag kommer lite senare i år att starta en onlinebutik. Utbudet kommer bestå av allt från dekorationsstenar till blyertspennor och fotoramar.

För att skapa mig en profil på internet är jag nu i stort behov av en företagslogga. Den ska symbolisera handel på något sätt och vara lätt att komma ihåg. Originell är nog det rätta ordet.

Är mycket tacksam för hjälp och om så önskas lägger jag in en länk till logo-skaparens hemsida någonstans i min webbutik.

Logotypen mailas med fördel till butiken-online@home.se

Mvh Robin, BON
Egen företagare - Global Attribute AB
#23862
Hej Robin, jag har svårt att tro att du får en professionell logo gratis. Det är nog inte många som har tid och ork att sitta och rita logo åt en främmande person utan motprestation. Då din butik är ny så inte heller länken är något att bita i.

Det finns många onlinetjänster som säljer logos, sök lite på google så hittar du massor med sidor med färdiga mallar som du kan köpa för några dollar.

Annars är det att anlita en grafiker, men det kostar en slant
[B]Beställ Exklusiva Visitkort[/B]
www.visitkortexperten.se
Inlägg: 32
#23863
Hallå!

Ett billigare alternativ är även att kolla upp med en kompis som är bra på rita eller gå till ett gymnasium/högskola med design inriktning som kan tänka sig att hjälpa dig för utbyte av arbetslivserfarenheter/referenser (gratis för dig). Annars kan du alltid vända dig till lokala drivhuset (drivhuset.se) och använda dig av deras kontaktnät.

Lycka till!

MVH
//Santos
Har ni 2-3 min extra? Vänligen gör denna undersökning!
http://cid-e0606c89235d93a1.skydrive.live.com/browse.aspx/.Public
Tack för er medverkan! Skicka svar till Sorush.a@hotmail.com

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.