Hjälp fler att få möjligheten att finansiera sin företagsstart

822
48
Sverige betalar in miljarder varje år till EU. Här är vår chans att få tillbaka en del och det kommer att gå till att hjälpa nya företag att starta igång.

Vi småföretagare är hjältar. Vi är hoppet som ska rädda Sverige och Europa ur krisen. Det är de flesta överens om. Nere i Bryssel ligger flera 100-miljoner öronmärkta kronor som vi i Sverige kan hämta hem och använda som hjälp för att fler ska kunna finansiera sin företagsstart. För att det ska godkännas behövs det dock finnas ett behov och med hjälp av denna undersökningen kan vi ta reda på det.

Undersökningen är för dig som redan driver företag.

Undersökningen tar max 3 minuter och med hjälp av resultatet kan vi påverka och hjälpa andra företagare som vill starta i framtiden.

Gör undersökningen här

Tack för att du läste detta!
87
5
Skickad! ;-)
Fastighetsservice | ett namn. . . ett nummer.
338
25
Bra frågor. Med skickad :)
32
Har lämnat ett litet bidrag :) Ambitiöst absolut, får man tycka något? - Anser nog undersökningen vara lite väl bred i sin målgrupp, man/ni försöker täcka både nyföretagaren och den etablerade företagarens funderingar. Dessa två kategorier står inför och funderar på helt olika saker Vet i o för sig inte vad syftet med undersökningen, eller på vilket sätt underlaget skall användas. Detta är dock mina ytterst personliga åsikter. Behöver varken medhåll eller mothugg.
Hoppas att jag kunnat hjälpa till ------------------------------------------- LR Design l Läsglasögon
822
48
För dig som ännu inte gjort undersökningen har du nu en möjlighet till och samtidigt chansen att vinna 10 Trisslotter.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.