Funderingar kring företagsnamn

13
5
Går med funderingarna att byta firmanamn, idag så går jag under namnet "Opab Sanering & Skadeservice" men enligt mitt tycke så är namnet lite långt, krångligt och svårt att komma ihåg för kunderna.
Har funderat lite på att byta till kort och gott "Totalsanera".
Vad tycker ni om det? Vill ha ris och ros.

//Jocke
Sanering och skadeservice! www.opab.eu
13
5
Va fan! 45 visningar av ämnet och inte en enda ens ids att säga bra eller anus! Bra bevis på hur hjälpsamma alla är...
Sanering och skadeservice! www.opab.eu
49
Tjenare, Håller med dig om att nuvarande är för långt och svårt att komma ihåg. Min personliga åsikt är även att "Totalsanera" inte heller låter sådär jättekul. Jag är dåligt insatt i denna bransch så har väl egentligen inget jättebra förslag. Kanske något fantasinamn som är lite catchy. Kolla också så att domänen "företagsnamnet.se" är ledig så slipper du ha .eu eller annat. Många hittar sina leverantörer på nätet idag och .se är klart starkast följt av .nu skulle jag vilja hävda.
cigarrspecialisten.se
13
5
Tjena, Nja, vet inte om jag vill hålla med dig om att byta till nåt fantasinamn som inte associerar med verksamheten. Dessutom så är jag inte ute efter att folk ska tycka att jag har ett klatschigt firmanamn, vill att dom ska komma ihåg det. Däremot så håller jag fullständigt med om att en .se adress klingar högre än en .eu.
Sanering och skadeservice! www.opab.eu
13
5
Verkligen enorm hjälp man fick här! :bravo
Sanering och skadeservice! www.opab.eu

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.