Hur säljer jag till butik?

82
1
Jag har en idé jag vill testa. Jag vill sälja en produkt som passar in i partysortimentet som skulle fungera på såväl Buttricks, Coop som Partykungen.se. Om jag nu vill prova att sälja ett parti för att se hur det tas emot, hur går jag till väga för att kontakta butik? Vad ska man tänka på?
Niklas Gerholm
822
48
Hej Niklas! Rasmus Biasi har svarat på flera frågor om manus och mötesbokning som förhoppningsvis kan hjälpa dig på traven. [url=http://www.foretagande.se/experten/hur-far-jag-till-saljmanus-och-motesbokningen-det-laser-sig/]Om att ta fram manus och boka möten[/url] [url=http://www.foretagande.se/experten/hur-slutar-jag-att-skjuta-pa-forsaljningen/]Om att sluta skjuta på försäljningen - minska säljhinder[/url] [url=http://www.foretagande.se/experten/hur-na-ut-pa-marknaden-med-ny-produkt/]Att lyckas sälja och nå en marknad med ny produkt[/url]
10
3
Gå in och läs på http://khshop.shopitoo.com/omoss.html?submenu_id=-1 Kanske kan det vara något för dig? Sidan är under uppbyggnad och leverantörer sökes kontinuerligt.
1468
246
Ta med dig din produkt och gå in på närmaste butik som du vill sälja till, och be att få prata med butikschefen. Då kan du visa upp både dig och produkten direkt, och butikschefen kan avgöra om det är nåt som skulle kunna passa i just den butiken, hur den skulle prissättas, osv. Kommer ni då fram till att det kunde vara nåt, så får du sen gå vidare för att se hur du kan bli leverantör. COOP har ju t.ex systemet att du måste godkännas centralt, medan en Ica-handlare äger sin egen butik och köper av vem han vill.
17
3
En annan metod är cold-calling till mindre butiker, jag har fått flera av mina kunder som behöver hjälp med import från Kina på detta viset. De är lättare att få på kroken och när du väl har ett par återförsäljare kan du ange dem som referenser vid kontakt med större kedjor.
15
5
Hej Niklas! Hur har det gått för dig? Funkade något av sätten? :)
http://doersmagazine.se/ – Läs om doers – idéer, företag och livsstilar!
82
1
Halloj, jag har inte kickat igång det här än. Jag sysslar fn med några digitala projekt. :)
Niklas Gerholm
15
5
Okej! :)
http://doersmagazine.se/ – Läs om doers – idéer, företag och livsstilar!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.