Startsida

Är du kvinnlig företagare mellan 35-65 år?

Skapad - Senast uppdaterad
Inlägg: 1
Tack mottaget: 1
Jag söker kvinnliga företagare mellan 35 – 65 år som vill hjälpa mig med en marknadsundersökning, där jag vill undersöka om det finns intresse av att utveckla sitt företag och öka omsättningen, med hjälp av digitala hjälpprogram.

Hjälp mig genom att svara på 8 frågor. Det tar bara några minuter och som tack för din medverkan, får du hjälp med att göra ett digitalt frågeformulär. Med frågeformulär kan du enkelt göra marknads- eller kundundersökningar som hjälper dig med att få information som kan vara avgörande för ditt företags framtid.

Här är länken till undersökningen
http://goo.gl/forms/l26TdpLlyN

Tack på förhand
RUT
Inlägg: 1
Tack mottaget: 1
#36995
Hej!

Jag kikar och återkommer i PM om jag är intresserad,

/ Åsne
[URL=http://www.lyrik.nu/]Lyrik[/URL]
Inlägg: 2360
Tack mottaget: 31
#526
Läs först boken Skattmasens manifest. Det spelar ingen roll hur bra en kvinna är SKV slår ner direkt när det börjar gå bra och saboterar expansion. Skulle du vara av utlänskt ursprung ä chansen än mindre. Att protestera mot felaktigheter gör det än värre. En del kan du se i min tråd DUMMA BESLUT där jag kommer att ta upp vad som väntar.

Lars Arenander
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
Inlägg: 2360
Tack mottaget: 31
#6616
Google --Lars Arenander
Det här inslaget finns idag 18/4-15 som nr 2 av 23.000 på Lars Arenander hos Google och petar ner en lögnaktig artikel från DN som funnits sedan feb.-06 Det visar på Företagande.se:s genomslagskraft vilket borde glädja ledningen. Effekten av den nya socialist/kommunistiska politik kommer att minska nyföretagandet samt strypa de som redan finns genom vägra avdrag vilket man gjort mot min hustru under förra perioden. Ärendet ligger sedan 10 år för resning hos Högsta förvaltningsdomstolen och kommer att förbliva där tills man ändrar på viss lagstiftning vilket inte kommer att ske under nuvarande regim. Staten har genom deras dumhet förlorat över uppskattningsvis över 100 millioner samt en skärv till oss. Det har även gått åtskilliga arbetstillfällen till spillo, så ser det ut för oss, men vi klarar oss ändå genom att göra en bråkdel av tänkta projekt.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.