Tips på ideér för näthandel

Skapad - Senast uppdaterad
Tips på ideér för näthandel
Hej,

jag studerar just nu näthandel och tyckte väl det var kul från en början men nu ska man lägga upp sin affärsidé och jag kan inte hitta någon idé jag tror är hållbar där jag kan fylla något behov som andra sidor inte kan. Ingen bra inställning kanske men just nu står det still i hjärnkontoret.

Förstår såklart att om det hade funnits ett sätt att sälja varor eller tjänster och tjäna mycket pengar på det så hade ju ingen berättat det och speciellt inte till en okänd användare på Flashback. Och jag är inte i behov att tjäna multum heller utan vill mest testa för skojs skull samt att kanske kunna gå runt 5-10K plus i månaden efter några månaders uppstart. Har någon dock en bra idé som man med lite ansträngning hade gått runt med så betalar jag gärna en liten hittelön (Bitcoins).

Så jag förväntar mig alltså inte att ni ska ge mig idén till nya Spotify utan mest bara vad man skulle kunna öppna upp för nätbutik där man kan fylla behovet hos en viss grupp.

Om mig:
Har mycket tid att lägga ner på detta och ett kapital som jag tänkte sätta max 50K på uppstart. Kanske mer om jag ser att det verkar rulla på. Många tjänster kan jag också köpa via Fiverr med Bitcoins, typ illustrationer och ja, vad som helst man behöver hjälp med.

Är intresserad av mycket men är inte jätteduktig på något speciellt, ska dock försöka lära mig att göra hemsidor. Verkar ju vara ganska enkelt idag med alla program och sidor där man kan göra sidan via mallar (Visma, WordPress). Har inga problem heller att sitta under dagarna och svara på mail, uppdatera sidan osv. Gillar att sitta vid datorn helt enkelt. Har egen lägenhet som kan fungera som lager om jag skulle sälja varor och har erfarenhet av paketering av varor och utskick.

Skulle vilja starta en shop där man kan betala med Bitcoins också, utöver det vanliga alternativen.

Tankar och ideér som jag har haft, men som jag insett redan finns utbud av:

Sexleksaker och dylikt, här finns det ju typ 100 butiker som levererar inom Sverige.
Köpa snygga tryck, bilder, texter från fiverr och sälja på tröjor som man köper från Bangladesh, Indien eller där man kan få bra priser samt inte göda barnhandeln osv.
Återförsäljare av varor från Kina. Suck, skulle vara om man hittade något UNIKT men annars känns det kört.
Må-bra-grejer. Health, mindfulness, meditation, stenar. Ja, sådant som är populärt idag. Hitta någon bra återförsäljare i Indien. Här behöver man kanske att åka dit och kolla runt.


Detta är varor jag har tänkt på, finns många mer men kommer endast på dessa nu. Och som ni ser finns det ganska gott utbud av allt dessa redan och jag skulle i så fall behöva marknadsföra det bättre och hitta sätt att sälja med billigare priser. Hittar många olika sexleksaks-annonser här på Flashback men inte mycket mer än så. Kanske finns det andra sidor man skulle kunna annonsera på förutom sexforumen på Flashback även om FB är ett sätt att nu ut till väldigt många.

Alla tips uppskattas även oseriösa. Bra hjälp kommer jag att ersätta i Bitcoins. Har du ett väldigt bra tips eller en idé där jag hade kunnat köpa in mig på ett hörn så hör av dig via PM. Jag vet att jag har dålig fantasi, men när jag väl sätter igång så jobbar jag extremt bra. Behöver som sagt inte vara en fysisk produkt utan kan vara en tjänst man erbjuder, allt funkar förutom escort service.

Ha de bäst alla där ute!
Inlägg: 358
Tack mottaget: 28
#10237
Om jag vore du så skulle jag glömma allt om att hitta
den ultimata och unika produkten/ idén.

Se istället vad som säljs mest, vilka som du tycker är bra.
De har gjort all marknadsundersökning och testat olika
koncept. Se efter hur de gör och gör själv likadant - men bättre.
Det går alltid att förbättra: att vara ett bättre alternativ,
ett personligare alternativ o.s.v.

Men inte ett billigare alternativ.

Konkurrera inte med pris. konkurrera med charm, bra bemötande,
högre servicegrad, effektivare och snyggare ” annonser” bättre
köputlösande och säljdrivande information

. Fastna inte i webbträsket.

Här på sajten finns många skickliga leverantörer av webb-tjänster
som kan hjälpa dig. Koncentrera dig på säljinformationen. det är den
som ställer maten på bordet.
Lycka till!
.
Redaktuellt
Inlägg: 1
#10536
En bra tanke, tack så mycket.

Ber om ursäkt för sent svar. Jag kommer återkomma med hur det går!
Inlägg: 4
#19840
Jim Johnson skrev:
En bra tanke, tack så mycket.

Ber om ursäkt för sent svar. Jag kommer återkomma med hur det går!

Har du gjort några framsteg ännu? 🙂
http://seoseon.com/sv
Inlägg: 2
#21982
Vi tror att möbler är framtiden;) kika in på nolu.se om du söker inspiration eller ideér. Sen bör det alltid vara gratis frakt i hela Sverige.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.