Tips på bra fakturatjänst?

Skapad - Senast uppdaterad
Tips på bra fakturatjänst?
Hej,

Jag har driver ett ganska nystartat företag, och känner att det går åt för mycket administrativ tid åt fakturahantering/reskontra osv, vilket i dagsläget stjäl mycket värdeskapande tid från annat.

Jag har tittat runt på olika aktörer som skulle kunna ta hand om detta men fått uppfattningen att många har en ganska häftig prislapp. Därför tänkte jag se om någon här har tips på en bra partner för fakturaservice/inkasso och hela flödet.

Mvh
#39635
Jag hade provat en lite mindre aktör om jag vore du.
Själva använder vi Resultat Finans och tycker att vi får mycket valuta för den lilla summan!

Mvh
Anonym
#39639
Inlägg: 625
Tack mottaget: 85
#39640
Om du använder Fortnox fakturering (99/mån) så kan man skicka faktura via deras dotterbolag för 7,90/faktura. Då ingår påminnelsehantering, avprickning av reskontra, bokföring av inbetalning, och själva utskick av faktura och påminnelse på pappersfaktura (så där sparar man ju porto, kuvert och utskrift).

Sedan "ingår" en inkassotjänst. Då betalar man en viss % av beloppet. Man väljer själv om ett ärende ska hanteras av inkasso eller inte. Just denna prissättning tycker jag dock är lite svår att följa då det finns massa olika parametrar beroende på utfall. Dock ingen fast kostnad för tjänsten (förutom 99/mån för faktureringsprogrammet).
www.bocekonomi.se - Redovisning, nyföretagande, företagsutveckling
Inlägg: 102
Tack mottaget: 10
#39650
Inkassogram - gratis
https://www.inkassogram.se/fakturagram/
Anonym
#39681
Ja! Jag har sedan årskiftet använt mig av Fakturan.nu. Så smidigt! De har lite olika nivåer på sina paktet 0 kr, 59kr, 99kr och 179kr per månad. Jag har fått snabb och bra hjälp av support när jag behövt. Väl värt att kolla.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.