Samarbeta med vårt företag och tjäna bra pengar utan risk.

Skapad - Senast uppdaterad
Vi driver i dagsläget en medelstor bilfirma och auktoriserad kedjeverkstad.
För ca 6 månader sedan gick en delägare ur och tog med sig en stor del av det kapital vi använder till att handla med bilar.

Vi har blivit nekade banklån pga förlustresultat under fjolåret. (Detta pga att vi rustat upp verkstaden för ca 1.8-1.9 milj.

Sedan dess har vi blivit tvungna att låta privatpersoner i vår bekantskapskrets köpa in en del av bilarna för sina egna pengar för att sedan få tillbaka pengarna för bilen + en del av vinsten när bilen sedan säljs (i snitt efter 4v).

Vi har 2 problem med detta upplägg, dels att vi får för många personer att förhålla oss till vilket kräver administration och dels att det blir väldigt dyrt för oss.

Så nu tänkte vi erbjuda möjligheten till någon annan.

Upplägget är utformat så att det skall vara 100% riskfritt för den som vill samarbeta och lyder som följande:

*Du har i dagsläget eller startar ett företag.
*Du har 500 000 - 2 000 000 i tillgängligt kapital.
*Du har företagskonto hos SEB (samma bank som oss för snabba överföringar). Vill du och är tillgänglig får du såklart själv göra affären, alltså betala direkt till säljaren och själv skriva över bilen på ditt företag om det känns obekvämt att föra över pengar till vårat bolag för att sköta inköpet.

*Vi vill endast ha 1 kontaktperson i ditt företag och du måste vara tillgänglig för kommunikation mån-fre.
*Du måste ha betalningsmedel tillgängligt för omgående överföring vid inköp av en bil.
*Du bor med fördel i Gävleborg med omnejd så vi kan träffas och att du kan ha insyn i verksamheten.
*Vi betalar dig mellan 3000-4000 per bil vi "förmedlar" (Oavsett hur mycket vi tjänar eller förlorar på den)

Ditt företag äger alltså bilen samt har det fysiska registreringsbeviset och det är först när vi har en köpare på den och vi har satt in pengarna för bilen samt vinsten på ditt konto som ger du oss kontrollkoden på registreringsbeviset så vi kan göra ägarbytet.

I korta drag så delar vi med oss en del av vinsten vi gör på de bilar som säljs. (Och betalar såklart även i de sällsynta fall då vi skulle göra en förlust eller bilen inte skulle bli såld).

Vi kan bara garantera detta upplägg i 9 månader, men mer troligt är att vi kommer vilja ha samarbeta i 2-4 år framöver. Efter det är vi inte längre i behov av externt kapital utan vill hellre behålla alla pengar själva.

Har du ett belastningsregister eller betalningsanmärkningar besvära dig inte med att kontakta oss.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.