Startsida

Ny offerttjänst med bättre villkor, behöver nu er hjälp

Skapad - Senast uppdaterad
Inlägg: 3
Hej!
Så lite kort information om detta projekt (hoppa över detta stycke om det är ointressant):
När jag startade min firma så gjorde jag som många andra - vände mig till "den mest använda offertsidan". Gick inte att direkt registrera sig då utan jag blev uppringd av en säljare som istället frågade "Vad jag ville". (Tror däremot att denna säljare hade en dålig dag).
Efter det så har jag arbetat med företag som haft liknande tjänster så jag tänkte då att jag skulle starta upp min egna offertsida, som inte fungerade som de tidigare. Jag hade ju ändå kunskapen.

Om tjänsten:
Jag har då startat upp offertservice.nu (Admin får ta bort/censuera, tänkte mest att användare skulle få se utseendet och funktionerna men förstår om detta ska tas bort).
Jag har kollat upp recensioner på liknande tjänster för att se vad andra varit missnöjda med. Sedan har jag försökt bygga det som dessa personer önskat istället. Nu skulle jag bli sjukt tacksam om både företagare och privatpersoner kan peka ut fler saker de skulle önska med en liknande tjänst.

De nuvarande funktionerna:
*Så just nu kan företag skicka obegränsat antal offerter utan att betala extra avgifter. (Fast pris rakt av). Förfrågarsidan tar även emot obegränsat antal. Dessa går sedan att sortera bland och plocka bort de som de inte vill ha.
*Absolut ingen bindningstid, eller bortsett från månaden de betalat för då, men man köper medlemskap månadsvis.
*Det är helt gratis för både privatpersoner och företag att göra sina förfrågningar.
*Man lämnar inte ut sina personuppgifter till ett enda listat företag förrän man accepterar deras offert, utan all kontakt sker mellan företag och anonyma användare i form av mail på själva hemsidan. Administratörer ser däremot kontaktuppgifterna.
*Det finns 2 betygsystem för företagen. 1 där användarna kan ge omdömmen till företagen och 1 oberoende där vi administratörer kollar upp företaget på flera andra hemsidor och lägger ett snittbetyg.
*Företag kan begära att få sina certifikat bekräftade för att de som förfrågar ska kunna känna sig mer trygga.
*Som företag så bygger man själva offerten på hemsidan genom ett enkelt formulär. Användaren tar sedan emot formuläret genom sin profil. Så inga andra program behövs.

Vad mer skulle denna tjänst kunna tänkas ha för att bli ännu bättre?
Tack på förhand!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.