Företagsförsäkring, har ni det?

74
1
Sitter som ett frågetecken och funderar över vilken företagsförsäkring som är bra att teckna. Någon som har tips? Har enskild firma som drivs hemifrån, lösöre ca. 100 000 kr.
50
1
Det beror nog mycket på vad man gör. Har väl inga tips utan bara några tänkbara försäkringar som dök upp i huvudet när jag läste inlägget. Ansvarsförsäkring kan vara bra om man råkar ställa till det hos någon kund. Har man lager är det bra att ha försäkrat. Inventarier som är värda något vill man ju också ha försäkrade. Någon form av inkomstförsäkring är också bra om man inte har företaget vid sidan av annat jobb. Bra olycksfalls och sjukvårdsförsäkring är också trevligt om det händer något.
26
1
Hej hå. Själv har jag ingen försäkring på min enskilda firma. Får väl se i framtiden om det växer till och man har lite mer inventarier etc.
Med vänlig hälsning Secton Detektivbyrå http://secton.se Specialister på spaning och utredningar som otrohet, familjeärenden och bakgrundskontroller.
640
5
Hej! Jag boka ett möte med min bank om detta och dom kom fram till att det var fullständigt onödigt för mig. Mitt tips, gör som jag :) MVH R

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.