Startsida

Linköpings minsta men vassaste Showroom

Skapad - Senast uppdaterad
Inlägg: 13
[center]P  R  E  S  S  R  E  L  E  A  S  E

L  i  n  k  ö  p  i  n  g  s      m  i  n  s  t  a     
m  e  n      v  a  s  s  a  s  t  e      S  h  o  w  r  o  o  m[/center]

ÄNTLIGEN har Linköping en riktig köksbutik igen om än i annorlunda kostym! Sedan 2005 har eventkock.se sålt kockknivar & köksredskap på internet. När nu rätt lokal dök upp på Hamngatan 15 b var beslutet att öppna ett kombinerat kontor och Showroom inte svårt att ta.

- "Utöver vårt breda sortiment på eventkock.se har vi även tillgång till hela bredden i våra leverantörers portföljer med välkända varumärken. Det här gör att oavsett om du söker en enstaka kockkniv eller en helhetslösning för ditt kök så kan vi vid ett personligt möte plocka fram något som exakt motsvarar dina förväntningar och önskemål. Alla kunder; privata och företag, stora som små, är självklart välkomna till vårt Showroom på Hamngatan 15 b!"

Med tillgängligheten på internet var det oundvikligt att det till slut skulle dyka upp en kund från Linköping. Det blev en konstig situation; skulle ordern packas, frankeras och lämnas in på Posten för utkörning dagen därpå när kunden dessutom var ”en granne” längre ner på gatan?

- "Att erbjuda Fria Leveranser inom Linköping var självklart redan från början! Om du vill få dina varor hemkörda till dörren, till din arbetsplats eller väljer att själv hämta dom på Hamngatan 15 b i vårt Showroom så är det här en service som inte ska kosta dig något. En personlig kontakt är ju bara något positivt också!"

Kundservice är en viktig del i verksamheten; att på telefon eller vid ett personligt möte diskutera utifrån varje kunds förutsättningar och önskemål. Med en djungel av varumärken och olika egenskaper hos framförallt kockknivar är kunskap något som kommer väl till pass. Fredrik Goldhahn som äger och driver eventkock.se har över 20 års erfarenhet av kockyrket.

- "Det är både en fördel och förutsättning tycker jag om man ska hålla på med försäljning av något som kockknivar & köksredskap. Om man inte vet vad man talar om är man självklart ingen hjälp för kunden. Som kund hos oss ska man alltid kunna ringa eller maila Kundservice om det är något man undrar över, behöver tips eller råd. Kundservice ringer man även om man vill boka ett personligt möte i vårt Showroom."

  [center]Om du vill boka ett personligt besök i vårt Showroom kontakta Kundservice på 013 - 465 56 11 alt kundservice@eventkock.se

Öppet måndag - fredag efter överenskommelse[/center]

[center]Mer info hittar du på www.eventkock.se[/center]

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.