Mobiltelefon Import

Skapad - Senast uppdaterad
Affärsutveckling Genom Nya Handelsorganisationer - Mobile Import   :winner


Pressrelease 2009-06-20, Sundbyberg, Sverige.

I Sverige håller en organisatorisk struktur på att ta form för en stor internationell handelslansering med start under hösten 2009. Det är tänkt att en överordnad kommission skall tillsättas för koordinering av 85 nya grossistetableringar och enheter globalt med ansvar för distributionsnätverk till en rad välsorterade affärskedjor.
Igenom en flerårsplan har vi nu nått fram till det stadiet där handelsorganisationer i stora delar av världen har börjat vända sig till vår produkt distribution. Därav är den affärsmässigt mest effektiva organisationsformen en mycket angelägen
fråga för att fungera och många områden inom verksamheter skall samverka på ett mest harmoniskt sätt. Vi är ännu inte under Söndags eftermiddagen på det hela taget underfund med en fullständig organisation på detta plan, men känner och andra sidan ingen oro, en internationellt orienterad och erfaren ledning skall inom kort axla således ansvar för att integrera efterfrågan med den globala marknaden, med att implementera distributionskanaler för att möta efterfrågan hos näringslivet och kommande handelsrelationer för en bestämd utvecklingstrategi.

För Information

Roger K. Olsson
Tel: 0705 474830

Forum: http://gross.lefora.com

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.