Ny demokratisk webbtjänst för Sveriges bästa erbjudanden

20
Pressmeddelande
[size=16pt]nedsatt.se - Sveriges bästa erbjudanden[/size]

Nu finns nedsatt.se en helt ny demokratisk webbtjänst för alla som vill tipsa om sina erbjudanden och tillsammans rösta fram Sveriges bästa erbjudanden.

- Vi vill erbjuda en webbplats där både privatpersoner och företag kan tipsa om erbjudanden och rabatter, förklarar grundaren Mats Ingelborn. Det unika är att alla deltagare tillsammans och demokratiskt bestämmer vilka erbjudanden som är bäst genom att rösta.

nedsatt.se är helt gratis att använda, även för företag, men alla som vill lägga in ett erbjudande eller rösta måste vara registrerade. Erbjudandena kategoriseras och är sökbara. Intressenter kan också prenumerera på erbjudanden via RSS.

- Tjänsten ligger helt rätt i tiden, säger Mats Ingelborn vidare. I dessa tider vill vi alla ta del av de lägsta priserna, de största rabatterna och de bästa erbjudandena.

nedsatt.se hjälper dig att spara pengar

Hälsar,
/Teamet på nedsatt.se
nedsatt.se - Sveriges bästa erbjudanden
http://nedsatt.se
321
Vid en snabb koll ser jag att det erbjuds varor "gratis" trots att det krävs att man först köper andra varor. Det strider mot marknadsföringslagen att använda ordet "gratis" när det samtidigt krävs en ekonomisk motprestation. Istället borde det stå "utan extra kostnad".[br][br]I övrigt tittar jag gärna in nån gång igen framöver när det kommit in fler erbjudanden. [br][br]Filibastis
Mikael Lundgren - Utbildningar/produkter inom HLR o Första-hjälpen

Lundgren Creative Health & Safety AB
http://www.l-c.se
http://www.hlr-instruktorsutbildning.se
http://www.defibrillator-hjartstartare.se
http://www.skanehlr.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.