Startsida

Mobila tjänster till ditt företag, avi, påminnelse, kundklubb.. Mobilbiljett.se

Skapad - Senast uppdaterad
Lansering av M:obilbiljett.se!

Den första i raden av tjänster lansers nu på m:obilbiljett.se

m:avi
Tjänsten m:avi är en aviseringstjänst vi SMS (som tex Posten) som hjälper dig att på ett effektivt, informativt och enkelt sätt kommunicera med dina kunder. Tjänsten är designad så att den skall gå att använda så snabbt och effektivt som möjligt utan något extra krångel.

kommer snart:

m😛åminnelse
Bokar du in kunder i förväg? Många rörelser bygger på att man bokar tider med sina kunder, och ibland bokar man också långt i förväg. Det är då mycket omtyckt av kunder att få en påminnelse via SMS före den bokade tiden. Ställ dig frågan vad en missad bokning kostar dig?

m:klubb
Har du en kundklubb som du driver via en e-postlista idag? Undersökningar visar att så mycket som 98% av befolkningen aldrig läser e-post som kommer från e-postlista. Med m:klubb så får du en direktlinje rakt ner i fickan hos de av dina kunder som verkligen vill ha information. Vem läser inte ett SMS/MMS?

m:event
Har du ett galleri? en nattklubb? en pub? en karaokebar? vill du locka dina kunder från konkurrenternas events? Då är m:event ett mycket kraftfullt verktyg för dig. Du kan snabbt skicka ut erbjudanden till dina kunder om du vill öka din synbaret snabbt och enkelt.

fler tjänster kommer, m:biljett, m:rabattcheck, m:speaker m.fl

Vårt koncept är: bra tjänster till alla företagare, till bra priser!

[color=green]Till alla här på Företagande.se har vi ett bra erbjudande: ange företagande.se som kampanjekod så TRIPPLAR vi dina första 100 krediter! gäller fram till sista december![/color]
www.mobilbiljett.se
VÄLKOMMNA!
11

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.