Startsida

Bonanza expanderar till USA

Skapad - Senast uppdaterad
Inlägg: 4
I 20 år har Bonanza levererat lärarledd utbildning, e-learning och IT-verktyg för de som inte tycker att siffertunga resultatrapporter alltid är så lättillgängliga. Via det nystartade Bonanza Education USA kan nu också den amerikanska marknaden få ta del av pedagogiken.

"Ekonomiska rapporter upplevs av många som ett främmande språk, som krångliga och svåra att ta till sig. Bonanzas pedagogik fungerar som en bro mellan medarbetare och ekonomiavdelning vilket underlättar otroligt för att kommunicera gemensamma mål att arbeta mot, en förutsättning för varje framgångsrik verksamhet"

säger Steven Wade, koncernchef för Bonanza Education USA.

"Ekonomiutbildningarna som levereras med Bonanzas pedagogik översätter rapporterna i siffror till ett universellt grafisk språk som förvandlar den en gång så svåra finansiella monologen till en konstruktiv dialog. När de anställda har en bättre förståelse för de ekonomiska drivkrafterna i bolaget,tar de bättre beslut och bidrar på så sätt till företagets utveckling".

Det visuella språket som har utvecklats av Bonanza ökar skickligheten och snabbheten också hos de medarbetare som redan har ett grepp om ekonomiska principer och gör att de som inte gillar siffror verkligen förstår och börjar bidra till den finansiella konversationen. Flera svenska banker har framgångsrikt använt Bonanzametoden för att bygga upp och stärka sina relationer med kunder, detta genom att visualisera kundens egen ekonomiska situation.

Kontakta Bonanza för mer information via hemsidan
Bonanza Ekonomiutbildning eller telefon 08 445 70 40

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.