Annonsera / Tipsa ALLTID GRATIS på doldajobb.se

Skapad - Senast uppdaterad
Hej alla privatpersoner, små & större företagare!

Kom ihåg att utnyttja vår nya sida om Jobb & Arbetsmarknad - doldajobb.se när ni söker folk. Det är helt GRATIS även för dig som företagare (de enda som krävs är en snabb registrering på 30 sek, detta för att hindra oseriösa tipsare).
Ni kan sedan enkelt bara slänga in ett TIPS om VAD ni nu söker i Jobb väg- heltidspersonal, deltid, helgpersonal, tim. personal, folk som arbetar på provision mm? Ni söker helt enkelt efter de behov ni har.

Och Småföretagare!
Går ni bara i tankar om att eventuellt anställa, gå in på www.doldajobb.se och släng in ett TIPS om att ni funderar att anställa och gärna skulle ta emot SPONTANANSÖKNINGAR till en början. De går bra det med, det är det som är det fina med doldajobb.se, att man faktiskt kan göra så. Sen får man se när Spontanansökningar kommer in om man hittar någon intressant kandidat.

Man kan även efterlysa samarbetspartens och kompanjoner och Du kan enkelt efterlysa allt som har med Jobb att göra - Gratis!
Dolda Jobb är en Jobb sajt som skiljer från alla andra för här Tipsar man helt enkelt varandra smidigt om Jobb som finns där ute så alla får ta del av dem, och som sagt du som företagare tipsar också GRATIS.

Utnyttja doldajobb.se till er fördel och slipp rekryteringskostnader samtidigt som du hjälper oss att bevisa att jobben finns där ute och får fart på sidan och hoppet mot en rörligare arbetsmarknad.
Tusen tack,

Tanja,
Affärsutvecklare
Dolda Jobb Sverige
www.doldajobb.se
Tusen tack,

Tanja Parkkila
Affärsutvecklare
Dolda Jobb
www.doldajobb.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.