Startsida

Offshorekonto.nu

Skapad - Senast uppdaterad
Inlägg: 1
[center]Välkommen till OffshoreKonto.nu [/center]

Som svensk medborgare har du rätt att upprätta ett konto i utlandet. Du ska dock underrätta skatteverket om detta. Har du ett konto i ett annat EU-land, sker underrättande av upplysningarna helt automatiskt, som en följd av Räntebeskattningsdirektivet som genomfördes 1 juli, 2005. Detta innebär, att banker i undantagsländerna Schweiz, Luxemburg, Österrike och Belgien oftast avvisar upprättande av konton för kunder som önskar anonymitet.

Men eftersom detta är EU-lagstiftning, gäller det naturligtvis inte för banker utanför EU. Du kan skapa ett konto i ett land utan för EU för att undvika att bli omfattad av upprättelse- och upplysningsplikten. Det strider naturligtvis inte mot svensk lagstiftning, att som svensk medborgare upprätta ett konto i utlandet. Så du kan lätt följa svensk lagstiftning bara du kommer ihåg att underrätta svenska skatteverket om ränteintäkter och dylikt.

Det är viktigt att den bank du väljer, har en viss storlek, och funnits ett visst antal år. Du måste ha fullt förtroende för din bankleverantör och det kan vara svårt om det är en liten bank med huvudkontor på en exotisk ö. Därför har vi med många års erfarenhet valt banker som uppfyller de krav skandinaviska kunder har.

Anonymiteten på offshorekonton har idag blivit en viktig parameter i valet av bank. Schweiz, Luxemburg och Monaco har nu sagt ja till att öppna banksekretessen och detta innebär att det blivit ännu viktigare att använda rätt leverantör och rätt banker. Det finns vanligtvis krav på större depositioner när du öppnar ett anonymt offshore konto. Detta är en följd av att många banker är ytterst väletablerade och erfarna på marknaden och därför inte samarbetar med kunder av ”försumbar” storlek. Vi har dock tagit fram ett starkt samarbete med dessa banker och vi kan vara till hjälp för att få dörren att öppnas till dessa banker. Du behöver bara betala en mindre avgift för själva bankkontot.

Vi erbjuder anonyma offshore konton till privatpersoner, men vi måste avråda att använda offshore kort i Sverige om det inte är ett av våra anonyma kort. Dessa kort kan användas till att ta ut kontanter i Sverige utan att någon myndighet kan se vem som tar ut pengarna.

Anonyma uttagskort
Många tror att det är möjligt att placera ”svarta” pengar på ett anonymt konto utomlands och sedan använda pengarna i Sverige.
Konstanden för upprättandet av ett offshore konto är € 249.
Du kan betala upprättelsen helt anonymt genom en svensk bank.
Våra bank förbindelser behöver inte ha någon kopia av ditt pass, då körkort eller ID-kort är tillräckligt.

Gå in och kolla på våran hemsida.
Mvh
Offshorekonto.nu

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.