Gratis medlemskap i nytt affärsnätverk - Gratis reklam- och marknadsplats

Skapad - Senast uppdaterad
Gratis reklam- och Marknadsplats - Är detta något för er?

Undertecknad är ansvarig för etableringen av det internetbaserade affärsnätverket BizMakeBiz i Europa. BizMakeBiz är det snabbast växande affärsnätverket utanför Europa. Vi har precis startat systemet i Sverige som första land.
 
MEDLEMSSKAPET OCH ALLT ANNAT I SYSTEMET ÄR GRATIS! :bravo

Du kan marknadsföra och erbjuda obegränsat antal produkter eller tjänster i systemet.
För varje produkt eller tjänst, bestämmer du själv en provision du är beredd att betala OM DU FÅR EN AFFÄR via en referens du erhållit i BizMakeBiz.
Alltså, ingen affär, ingen betalning. Detta är således helt riskfritt!

Lämnar du en referens till en medlem i BizMakeBiz, som resulterar i affär, erhåller 50% av den betalade provisionen du på ditt BizMakeBiz-konto (endast om provisionen är större än 150🙂.

Tillgodohavanden på BizMakeBiz-kontot använder du för att betala din provision när du erhåller en affär via en referens.

För varje affär du får eller ger, erhåller du poäng. Ju mer poäng du har, desto högre upp kommer du i systemets sökmotor.
Detta innebär att du har större möjlighet att få en affär när någon söker produkter eller tjänster som du erbjuder.
Ju mer du ger, desto mer får du.
Give, Get, Gain.

Till hösten startar vi även grupper som skall träffas. Grupperna kommer träffas var annan vecka och medlemsskapet i grupperna är GRATIS!
Mötena går ut på att skapa ännu fler affärer medlemmarna emellan. Branschen man representerar i gruppen kommer vara unik och det kommer vara mellan 10 till 30 medlemmar i varje team. Medlemsskap i ett team är naturligtvis frivilligt.

Registrera dig gärna i BizMakeBiz
http://www.bizmakebiz.se

Återkom med synpunkter vilka funktioner eller förbättringar du önskar i systemet.

Jag vill gärna förklara vad detta går ut på vilket kommer ske på informationsmöten framöver. Jag kommer kalla till dessa mingel- och informationsmöten via Eventsystemet i BizMakeBiz, så registrera dig genom min länk så får du även tillgång till dessa möten.

Du kommer hitta fler använbara funktioner i systemet och allt är Gratis.

Vill du av någon anledning kliva av ditt medlemsskap i framtiden, så är det bara att meddela mig så fixar jag detta direkt.

Varmaste hälsningar
Richard Finder

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.