Är du/ni bra på att putsa fönster? (RUT/ROT-företagare)

Skapad - Senast uppdaterad
Hej! Jag säljer ett koncept för att mycket kostnadseffektivt spara energi i traditionella kopplade 2-glasfönster genom att sätta en tunn glasklar plastskiva i den spalt som finns mellan bågarna på alla dessa fönster, så att man får ett isolerande 3-skiktssystem.

Väldigt många vill inte byta dessa fönster eller sätta isolerglas i de gamla fönstren, trots att de skulle ha råd, eftersom det finns stora kvaliteter i orginalsnickerier och orginalglas. Moderna fönster och isolerglas har platt och livlöst glas och fula aluminiumlister som inte hör hemma i en gammal fin villa.

För att skivan inte ska vara i vägen vid framtida putsning mellan glasen så rekommenderar jag damm-filter eller linsnöre som gör att fönstren inte kommer att behöva kopplas upp för invändig putsning i framtiden.

Jag har kommit fram till att det enda som egentligen är svårt med min metod är att putsa fönstren innan. Särskilt när det handlar om gamla fönster med äkta spröjs o.s.v.

Därför vore det perfekt för den som utför RUT-tjänster såsom fönsterputsning att erbjuda kunderna också denna isoleringsmetod, när fönstren ändå är uppkopplade.

Tänk på att det finns politiskt osäkerhet kring RUT-tjänster men om man i samband med fönsterputsning också installerar en tilläggsisolering av rutan så blir det en ROT-tjänst.

Jag står för material och utbildning och kan säkert fixa en hel del leads för era tjänster via min sajt och sedan denna vecka även butik på Blocket. Jag har lager i Danderyd men materialen kan skickas över hela landet. Inom GDS-sektorn har jag nöjda kunder från Skåne till Norrbotten.

Intresserad?
stefan.tall@stocksundet.se
08-6602629
0709-723812

Trevlig helg!
http://www.plexiglasskivor.se
http://www.plast-tak.se
Inlägg: 2066
Tack mottaget: 2
#26795
Smart idé!
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
Inlägg: 109
#26796
Tack moderatorn.. nu märker jag också att det kan bli lite extra fyndigt att snacka om "RUT-tjänster" när det handlar om fönsterrutor. Nåt man borde kunna spinna på i marknadsföringen. Förslag till slogans mottages gärna.
http://www.plexiglasskivor.se
http://www.plast-tak.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.