Årets Affärskreatör 2011 - Handelshögskolan i Stockholm

Skapad - Senast uppdaterad
Hej!

Årets Affärskreatör 2011 är en utmaning för unga innovation entreprenörer som gått från idé till verklighet med ett eller flera av sina projekt. Genom att anta utmaningen och skicka in en ansökan där idéer och sjösatta projekt beskrivs, har personen chans att bli tilldelad utmärkelsen Årets Affärskreatör 2011. Utmärkelsen innebär, förutom äran, även att man kvalificerar för en studieplats vid någon av Handelshögskolans kandidatprogram.

Efter att Handelshögskolan i Stockholm gjort ett urval av kandidater utifrån deras formella meriter, bedöms bidragen av en jury bestående av framstående profiler från näringslivet som tidigare studerat vid Handelshögskolan i Stockholm. Bland annat kommer Michael Storåker - Vd för Bukowskis, Günther Mårder - Vd för Aktiespararna och Christer Gardell - Managing Partner på Cevian Capital att sitta med i juryn.

NI har säkert mött många unga entreprenörer som har det som krävs och skulle uppskatta en utmaning som denna.

På http://utmaning.hhs.se hittar ni mer information om utmaningen och hur man ansöker. Ge dem du redan tror på, chansen att bli Årets Affärskreatör 2011!

Vänligen,
Nathalie

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.