AVG-erbjudande: De som vet byter

Skapad - Senast uppdaterad
Varför de som vet byter sitt säkerhetsprogram

Bland dagens nätverk av it-ansvariga pratas det en hel del om hur små och medelstora företag skulle tjäna på att byta sitt säkerhetsprogram till något mer passande. Hos AVG har det aldrig varit så lätt att göra det bytet som det är just nu.

Make the Switch handlar om att slippa de bekymmer du normalt måste genomgå när du funderar på att byta ut ditt säkerhetsprogram. Det hela handlar om att hjälpa företag som ditt att få ett kvalificerat skydd som är särskilt utformat till att fungera i en värld där det helt enkelt inte finns tid, tålamod eller resurser för obegripliga meddelanden eller inställningsalternativ.

Villkor för erbjudandet

    [li]Detta erbjudande gäller endast för nya köp av licenser för AVG Business Edition. Det är inte giltigt vid förnyelse eller vid köp av annan AVG-produkt av befintliga kunder.[/li]
    [li]För att dra nytta av erbjudandet måste du fylla i  formuläret Make the Switch[/li]
    [li]Gratis- eller testlicenser är inte giltiga för erbjudandet.[/li]
    [li]Erbjudandet beräknas utifrån ditt nuvarande säkerhetsprograms giltighetstid och ersättningen utfärdas för upp till 3 år. Den  AVG-licens du väljer måste vara giltig lika länge eller längre än din nuvarande licens.[/li]


Exempel: Om du har 10 månader kvar av dina nuvarande licens, kan du köpa en 1, 2 eller 3 års AVG-licens och vi ger dig ytterligare 10 månader gratis. Om du har 23 månader kvar av din nuvarande licens, kan du köpa en 2 eller 3 årig AVG-licens och vi ger dig ytterligare 23 månader gratis. Du kan däremot inte köpa en 1 års licens och få 23 månader gratis. Om du har 35 månader kvar av din nuvarande licens, kan du köpa en 3 års AVG-licens och vi ger dig ytterligare 35 månader gratis. Du kan däremot inte köpa en 1 eller 2 års licens och få 35 månader gratis.

[color=red]Erbjudandet gäller till den 31 december 2010[/color]

Mer information finns här:
http://www.avgantivirus.se/make-the-switch-information
_
| WebbPlatsen i Sverige AB
| Vi levererar bara seriösa lösningar
| Tel: 08-54555470 :: www.webbplatsen.se :: www.avgantivirus.se
| Datakommunikation sedan 1986, Internet sedan 1998

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.