Söker du billig, central och flexibel kontorsplats och/eller samtalsrum?

Skapad - Senast uppdaterad
Kolla då in vad Tessitura Lokaler har att erbjuda! Tessitura Lokaler är ett nystartat familjeföretag som hyr ut fräscha kontorsplatser/ kontorsrum/samtalsrum med fokus på entreprenörer. För att möta företagarens ofta varierade behov (kanske reser du mycket och behöver plats bara ibland - kanske behöver du en plats bara några månader medan du kommer igång?) har vi skapat ett koncept som vi hoppas ska tillgodose just dina behov! 
Lokalen är en källarlokal på Skeppargatan 41; en av Östermalms bästa adresser med lugn gata bara några minuters promenad från Östermalms torg. Lokalen är nyrenoverad och det öppna kontorslandskapet rymligt och trivsamt under en innergård- taklaterniner släpper in mycket dagsljus!
Hos oss kan du enkelt boka en plats för just den tid du behöver, priset är lågt (en egenföretagare har ofta stram budget) från 60 kronor i timmen till 1950/månad.
I hyran ingår bredband, el, kopiator/scanner/skrivare, kaffe, toalett med dusch, städning, kök med sittplatser.... Vi har också större kontorsrum med plats för 3-4 personer, samtalsrum lämpligt för coaching/terapier etc (även detta rum kan bokas per timme), mötesrum och kök med sittplatser. Gå in på http://www.tessituralokaler.se för mera information, maila ida.bertell@tessituralokaler.se eller ring 0704 617182!
Ida Bertell

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.