Har ditt företag en Facebook fan page?

Skapad - Senast uppdaterad
Har ni en Facebook fan page till ditt företag idag? Skulle du önska att få fler likes till det och ge dina potentiella kunder mer förtroende för ditt företag innan du pratat med dom? Vill du nå ut till kunder som inte har blivit rekommenderade utan bara hittat dig via internet?

En bra lösning kan vara att ha en stor grupp med människor som gillar din sida på Facebook detta är förtroendeingivande och väcker intresse. Att få folk att gilla ens sida på Facebook kan ta väldigt lång tid att bygga upp, vi har en lösning som snabbar på processen helt enkelt genom att köpa sina likes.

Vi har ett erbjudande nu då man får 1000 likes för 750 kr och 2000 likes för 1000 kr, om högre antal skulle önskas så är det också möjligt men det tar vi personligen ifall intresse skulle finnas.

MVH
Inlägg: 20
#30018
Jag blir mest nyfiken över vilken metod ni använder?
www.funkystore.se
Inlägg: 12
#30033
Det är en ny metod som vi har tagit fram själva, det finns en stor efterfrågan och speciellt nu när tweinds och alla liknande metoder har blivit blockade av Facebook.
Inlägg: 128
Tack mottaget: 9
#30044
Och "1000 nya likes" fungerar även om man bara har facebook aktiverat för Sverige som geografiskt område? Demografisk spridning?
http://www.cupsupport.se | http://www.fullpott.se | http://www.kalmarsundsparken.se | http://www.domänstatus.se
Inlägg: 12
#30045
Hej!

Ja det fungerar även om du bara har Sverige som ditt geografiska område, men alla fans kommer då inte att fungera som potentiella kunder då vissa av fansen kommer från Norge, England och USA så inte bara från Sverige alltså.

Men många kunder som ska in och handla i en webbshop så räcker det för många att man har mer fans en konkurrenterna (förutsatt att alla har Facebook kopplat till hemsidan) för att man ska bli det där naturliga första valet.
Inlägg: 128
Tack mottaget: 9
#30047
Är angivna priser med moms?
http://www.cupsupport.se | http://www.fullpott.se | http://www.kalmarsundsparken.se | http://www.domänstatus.se
Inlägg: 12
#30057
Nej för företag är det exkl moms,
#30091
Gillar tanken, vore intressant att höra mer detaljerat hur metoden fungerar. Har man någorlunda påverkan av vilken målgrupp som gillar ens fanpage?
http://www.swedishcollection.se http://www.facebook.com/SwedishCollection
Inlägg: 36
#30093
Kan man på något sätt få mer information om detta? :cheer:
Inlägg: 12
#30095
absolut bara att skicka PM, vill inte gå ut helt i detalj hur det går till för tekniken är än så länge unik, men man kan påverka sin målgrupp till en viss del, man kommer inte att få fans från hela världen utan det är främst Sverige, Norge, USA och england.
#30139
Är det like:s av riktiga användare eller är det användare som satts upp endast i syfte att fungera som like:are?

Oavsett är det ett riktigt bra pris för att få ens FB sida att inge förtroende.
Inlägg: 12
#30264
Hallå igen folket!

Tänkte köra en liten uppdatering på tjänsten,
Tidigare har vi bara kunnat erbjuda likes från alla delar av världen men nu kan vi stolt presentera ett erbjudande som innefattar vilken sida som helst att få upp till 1000 svenska fans till den magiska summan av 3 kr per fan.

Kostnaden har gått upp lite pga att det ligger otroligt mycket jobb bakom dessa fans, men jag hoppas att företag som sitter på "för lite fans" och bara riktar sig till kunder inom Sverige ser en enorm möjlighet!

Vänligen

Robin
Inlägg: 128
Tack mottaget: 9
#30268
1. Reagera inte Facebook om en sida får snabbt många nya fans utan (Facebook) annonsering. Risken borde väl vara att dem låser kontot...?
2. 4,25 kr "per like" låter dyrt eller i paritet med Facebook-annonsering....
http://www.cupsupport.se | http://www.fullpott.se | http://www.kalmarsundsparken.se | http://www.domänstatus.se
Inlägg: 36
#30272
Jag har läst om företag som fått över 200 nya fans på en dag bara utan att ha nån speciell annons så facebook tjänar pengar.. Tänk så åker man på en mässa där det är kanske 10.000 besökare och om det är rätt målgrupp dessutom så kanske du ändå får 500 fans på en dag om du lockar med nånting under mässan? Så tror inte det är några problem faktiskt.. Dock har jag bara läst om sånt med ca 200-400 nya fans per dag... Aldrig hör om de sidor som fått 1000+ över nån dag.. :unsure:
Inlägg: 12
#30274
Ja tack för att du svarade på den littleluchinda, det stämmer att facebook faktiskt inte reagerar alls i den utsträckningen, vi har nyligen lagt in 5000 fans till en kund, detta tog 5 dagar, men det har gått helt fint. vi utesluter inte möjligheten att facebook skulle kunna reagera på det därför har vi sänkt antalet, och gjort det till svenska fans, då jag tror dom flesta företag kommer att se det som mer seriöst!

Sven73: Första frågan är ju som sagt besvarad och sen 4,50 kr/like hade vart dyrt men nu står det att det kostar 3kr per svensk like, och vill man ha 50% svenska 50% norska, engelska så är det 2 kr styck.

Priset ligger där pågrund av att det kostar väldigt mycket och vi är dom enda som kan erbjuda detta nu (annat än facebook-reklam).

Vänligen

Robin
Inlägg: 1
#30303
hej
vet inte hur man får tag i er
men skriv till mig på sierrablanca00@gmail.com

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.