Professionellt designade hemsidor och logotyper

Skapad - Senast uppdaterad

En Webbyrå för alla

Tänker ni på att skaffa en företags hemsida eller logotyp?

Att synas på internet med sitt företag är idag ett måste då 9 av 10 svenskar använder internet. En hemsida som tilltalar kunden är minst lika viktigt. Rawdesigns levererar ett komplett paket för att du ska lyckas på nätet!

Rawdesigns är webbyrån som har tagit fram tjänsten som ger alla företag chansen att få en professionell och designad hemsida till ett bra pris. Vi tycker att en hemsida inte ska behöva kosta tio tusentals kronor, vi är ett företag som inte tar extrema överpriser och levererar fortfarande samma kvalitet som våra över prisade konkurrenter.

Ett företag behöver inte ha en stor budget för att kunna lyckas på internet Rawdesigns hjälper er med en professionell webblösning till ett bra pris.

Komplett hemsida med 10 undersidor, CMS (Uppdateringsverktyg), enkel Sökoptimering, nyhets sida (blogg) m.m. 3990:- och logotyp endast 990:- i samband med hemsida.


Kontakta oss för mer information eller besök vår hemsida på www.rawdesigns.se

Med Vänlig Hälsning

Robin Årman
0709752555
robin@rawdesigns.se
www.rawdesigns.se
Vi bygger din professionella företags hemsida till ett bra pris. Vi erbjuder även Logotyp och SEO tjänster. - www.rawdesigns.se
Inlägg: 3
#30097
Extrema överpriser är precis det jag ser. Men jag vet inte, 1600 % påslag på månadskonstnaden kanske inte du ser som extremt. För det är ju trots allt one.com du använder som webbhotell, både för dig och dina kunder.

2500-3500 för ett wordpress tema i all ära, det verkar dock som att du bara laddat hem dom från elegantthemes.com eftersom man inte ser något om childtheme i css:en.

Men vad vet jag.
Inlägg: 14
#30101
"drif & underhåll"

Jag tar lokala backups och sköter all den tekniska biten och supporten med webbhotellet, det är inte endast webbhotellet jag tar betalt för. Jag lämnar inte hemsidan när jag är klar, jag behåller kontakt och delvis ansvarar för hemsidan så länge kunden väljer att betala detta. Om kunden väljer att bistå med eget webbhotell så drar jag av kostnaden för driften, och det är inget tvång att välja månadskostnaden, men detta sker utanför de färdiga paketen.

Om du jämför med många andra webbyråer så ser du att många tar driftkostnad för t.ex flera språk, nyhets funktioner , bildspel osv. Vilket jag endast tar fasta kostnader för som dessutom är oftast halva priset på andras kostnader för i princip samma sak.

Jag utgår ifrån en del färdig kod och teman, men jag anpassar dem efter kundens behov. Och om man inte kan själv så är fortfarande 2500kr ett mycket förmånligt pris för en hemsida med wordpress tema eller ej.
Vi bygger din professionella företags hemsida till ett bra pris. Vi erbjuder även Logotyp och SEO tjänster. - www.rawdesigns.se
Inlägg: 3
#30104
Du få gärna skicka ett PM med namnet på de företagen till mig. Vad är det för skillnad på servicen mellan 199 kr i mån resp 299 kr mån? Mer än lagringsutrymmet då, någonting måste det väl vara, för det är ju inte jobbigare att beställa ett webbhotellspaket för 45 kr/mån istället för 12kr/mån.

Backup tvivlar jag på att du personligen gör då webbhotellet sköter den biten. Sen om du tycker din kontakt med support är värd 2400-3600 kr per år får du stå för det.

Angående att du använder dig av färdiga templates som du sedan anpassar efter kunden (ett så kallat childtheme) har jag inga synpunkter på. Jag tycker dock att du ska vara tydligare med det. Det är ju trots allt därför din hemsida kostar 2500 istället för 15000 och uppåt.
Inlägg: 14
#30105
Jag har skickat en URL till en hemsida som har dubbla priserna och mer där till än mig och erbjuder liknande tjänster. Kolla närmare på innan du svarar på denna tråd.

Det är ingen större skillnad på servicen förutom det som webbhotellet bidrar med på pris skillnanden på de olika drift paketen.

Men Jag skall informera dig om lite information om one.com och deras backups, de backup de gör har inte kunderna tillgång till, skulle din hemsida bli hackad eller förstörd så är du inte räddad för att du har one.com utan de backups de tar är ENDAST till för deras eget bruk om deras egna servrar skulle få problem eller liknande. Så mina lokala backups är helt unika och utomstående från något webbhotell och är både tidskrävande och tar upp en del hårdvara.

Av min och tidigare kunders erfarenhet med min kontakt och support som jag ger till denna månads kostnad är mycket uppskattad. Då varje kund får en personlig kontakt och en mycket öppen dialog om deras hemsida.

Och du får inte glömma att du får gärna välja bort denna tjänst utan något problem, men då släpper jag allt ansvar för hemsidan 2 månader efter leverans datum (efter hamit 99 webbkontrakt) men med detta så ligger ansvaret hos mig tills kunden väljer att avsluta denna månads kostnad. (vilket du kan göra när som, inga bindnings tider)

Något mer du har att säga om min drift kostnad?

Du har rätt att jag kan behöva vara tydligare om varför jag är så pass billig. Men du ska veta att när jag har levererat en hemsida så är den oftast till 90% unik då jag oftast bygger om layouten så pass mycket så den inte behöver vara igenkännlig med det tidigare temat.

Och för 2500kr så lägger jag ner tid och omkostnader till den grad att detta är ett mycket bra pris.
Vi bygger din professionella företags hemsida till ett bra pris. Vi erbjuder även Logotyp och SEO tjänster. - www.rawdesigns.se
Inlägg: 3
#30106
Jag har inte fått någon URL än, men det kommer väl? Du har ju svar på tal i alla fall, och priset på själva hemsidan har jag aldrig klagat på. Det jag var tveksam till var fall du verkligen hade modifierat dom med tanke på att det inte stod något om childtheme i cssen, samt din höga månadskostnad. Men om det du säger stämmer, att dina kunder får något för det påslag på 1600% (lite drygt) så har jag väl inte så mycket mer att tillägga. Jag hade troligtvis fel.

Grattis!
Inlägg: 14
#30107
Det skall finnas i din inbox i ett PM annars kan jag skicka den igen om du vill.

Jag modifierar den skriva koden direkt i temat , jag bygger om praktiskt taget hela designen (efter kunds behov) och sparar funktionerna.

Alltid positivt med kritik så länge man kan besvara den på ett bra sätt.

Tack för feedback.
Vi bygger din professionella företags hemsida till ett bra pris. Vi erbjuder även Logotyp och SEO tjänster. - www.rawdesigns.se
Inlägg: 14
#30577
Hej.

jag ville bara meddela att vi nu har tagit bort tjänsten "drift & underhåll" från detta paket och det är nu ett helt fristående tillval.

Och vi har uppgraderat vår leverantör för webbhotell till Binero istället för one.com. Då one.com inte levererade tillräckligt bra drift säkerhet.
Vi bygger din professionella företags hemsida till ett bra pris. Vi erbjuder även Logotyp och SEO tjänster. - www.rawdesigns.se
#31131
Jämför gärna med våra priser och upplägg http://www.nordicwebteam.se/alla-tillagg-tjanster/
Jonas Wärngård VD Nordic Web Team / Webbspecialisterna AB www.nordicwebteam.se www.webbspecialisterna.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.