Startsida

Marknadsför dig via Facebook fan page

Skapad - Senast uppdaterad
Inlägg: 12
Hallå!

Vi har trixat lite med social media och Facebook framför allt. Har märkt att många företag går miste om mycket försäljningar på grund av att dom inte använder den fulla kapaciteten av sin Facebook sida, eller vissa som inte alls använder sig av Facebook fan page. Detta för mig är ett mysterium då alla egna företagare har en enorm möjlighet att profilera sig till oändligt många kunder utan att behöva lägga ut allt för mycket av varken tid, energi eller kapital.

Vi har frågat lite egna företagare varför dom inte väljer att använda sig av facebook fan page. Det vanligaste svaret jag fick var att: jag har inte tid/kunskap och några hade inte koll på vad det var för något.

Därför har vi satt ihop ett paket för personer som inte har en fan page och personer som har en fan page men känner att dom inte kommer någonstans när dom har för lite fans eller liknande. I paketet får man en proffsig layout med produktgalleri och ev. Youtube klipp eller liknande, samt att den blir nischad till den branchen du jobbar i och för att man ska få en sån bra start som möjligt med sin facebook marknadsföring så lägger vi också in 1 500 fans innan vi lämnar över sidan till dig. Efter det behöver du bara rekommendera sidan för dina vänner och andra kontakter inom branchen och se när din fan page växer och ger dig som företagare mer möjligheter.

Detta paket har vi lagt ut till ett specialpris på foretagande.se för 5 000 kr ex moms.

Vänligen

Robin

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.