Tjänst för att bygga upp anseende för småföretag

Skapad - Senast uppdaterad
Lättare att köpa från småföretag genom nya verktyg för att bygga upp företagets anseende


Företaget Zervant expanderar sin webbtjänst för småföretagare genom att erbjuda gratis verktyg för att bygga upp och påvisa sitt anseende på en egen stilig hemsida. Tjänsten hjälper företag att stärka sina relationer med existerande kunder och att hitta nya kunder.

Zervant är en tjänst för fakturering och kostnadshantering som erbjuder enkla sätt att samla in feedback från kunder i samband med faktureringen. Responsen visar hur nöjda kunderna är med företagets tjänster och bidrar på ett avgörande sätt till att utveckla affärsverksamheten och fördjupa kundrelationerna. Tjänsten gör det möjligt för företag att påvisa sitt anseende, både direkt i sökresultat från Google och på en egen hemsida. Detta underlättar nya kunders köpbeslut och ökar företagets försäljning. Ett påvisat anseende är avgörande för dagens konsumenter som förväntar sig lättillgänglig information om produkter och tjänster innan de gör affärer.

Tjänsten tillåter nöjda kunder att enkelt rekommendera företag tack vare samordning med populära sociala nätverk som Facebook, Twitter och LinkedIn. Lanseringen av den nya tjänsten ger ensam- och småföretagare tillgång till lättfattliga verktyg som gör att de lyckas bättre i sin affärsverksamhet.

Exempel på gratis hemsida för småföretag.

Bekanta dig närmare med Zervant och pröva på gratis: http://www.zervant.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.