Startsida

Företags hemsida *Lanseringserbjudande*

Skapad - Senast uppdaterad
Inlägg: 14
[IMG size=250]http://www.rawdesigns.se/wp-content/uploads/2011/10/spara-pengar-kampanj2.png[/IMG]

Just nu erbjuder vi vårt paket "Företags hemsida" till ett lanserings pris.

Detta gäller hela året ut, så passa på nu att skaffa er företags hemsida och spara 1000kr exkl moms. Detta innehåller allt du kan behöva till en företags hemsida, det du inte hittar i detta paket kan du välja till bland våra tjänster och tillval.

DETALJER

Vi rekommenderar detta paket till de flesta användare då detta inkluderar en hel hemsida med olika sidor som alla har olika innehåll. Vi sätter upp din hemsida efter dina önskemål och du får själv välja hur du vill att din hemsida ska se ut med bilder, sidor osv. Vi arbetar tillsammans för att skapa en hemsida så exakt som möjligt efter dina behov.

Vad ingår i detta paket?

> Vi sätter upp din hemsida

> 20 sidor (flera sidor går att köpa till för 199kr/st “exkl moms”)

> Obegränsat antal mail konton.

> Nyhets sida (Fungerar ungefär som en blogg där du kan uppdatera dina besökare på vad som händer med företaget m.m. (Se vår nyhets sida som exempel)

> Vi ger alla våra nya kunder “lär dig komma igång support” , med denna support får du grund kunskaper i hur du använder ditt uppdateringsverktyg.

> Bildspel på förstasidan

> Avancerad statistik

> Kontakt sida med kontakt formulär och Google Maps

> Er egen företags / produkt logotyp


Vill du att vi sköter drift och underhåll av din hemsida? Du kan läsa mer här om fördelarna med att låta oss sköta driften av din hemsida. Vi använder oss av Bineros servrar för din webbplats.

Verktyg för enkel uppdatering. Vi använder blogg verktyget WordPress som är ett av världens största verktyg för blogg uppdatering, vi använder detta för att ni ska kunna uppdatera tex nyheter. Vi tar inte betalt för detta verktyg då det är gratis.

Det går att bygga på din hemsida med våra tjänster , du kan tex lägga till ett bildspel, flera sidor eller något annat utav våra olika tjänster och tillval.

PRIS: [strike]6990Kr Exkl moms[/strike] [color=#ff0000]Nu endast 5990kr exkl moms[/color] (Spara 1000kr exkl moms) *Gäller året ut*

Kolla gärna in på vår hemsida för mera detaljer eller REFERENSER

Med Vänlig Hälsning

Robin Årman
0709752555
robin@rawdesigns.se
www.rawdesigns.se
Vi bygger din professionella företags hemsida till ett bra pris. Vi erbjuder även Logotyp och SEO tjänster. - www.rawdesigns.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.