adscan.se – för dig som annonserar i dagstidningar

Skapad - Senast uppdaterad
Hej!!
Jag tänkte pusha lite för en site som jag har varit med att ta fram: siten heter www.adscan.se och är en "sökmotor" för annonser i dagstidningar. Alla företag som annonserar i en dagstidning (det finns drygt 200 i Sverige) kan gratis exponera sin annons på adscan.se.
Många tidningar går att läsa på nätet men printannonserna "fastnar" i pappersupplagan, vilket vi vill gör något åt. Vi har ca 1000 unika besökare i månaden och 700 gillare på facebook dit vi länkar merparten av annonserna. Det betyder att annonsören inom ett dygn har sin annons exponerad för 700 annonsintresserade. Både på siten och på facebook kan man gilla annonsen vilket gör att annonsen kan spridas till en ännu större krets. Man kan välja att visa sin annons från en dag till 90 dagar, och som sagt 100% gratis. Gå in och kolla om det kan vara något för er!
Mvh Jens Vagland
Inlägg: 10
#31993
Hej jens!
Hur hittar ev annonsörer er kollade nyss sidan och det finns 52st där. Iden verkar ju inte helt dum,sammarbetar ni med tidningarna så de meddelar att ni finns? Själv har jag precis startat en sida för att hitta gratistidningar och annonsblad.
Vi kanske kan sammarbeta på något vis?
Kolla www.allaannonsblad.se
Mvh
Kjell
allaannonsblad.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.