Startsida

Lägga upp dold kontorsplats?

Skapad - Senast uppdaterad
Inlägg: 28
Min fråga: Är du intresserad av att lägga upp en dold kontorsplats?

Vad menar hon?
Jo, tänk dig att du har kontorsutrymme som du skulle kunna tänka dig hyra ut några timmar eller några dagar i veckan, att du helt enkelt vill dela på kostnaderna för kontoret med någon eller några andra, men, du vill inte "hyra ut till vem som helst", och vill helst inte lägga ut en annons på nätet för att slippa bli nedringd, du vill egentligen att alla vänner ska höra sig för och säga till sina vänner att du söker en pålitlig person som skulle kunna vara intresserad.

Då tänker jag såhär: Du kan lägga upp kontorsplats på hyrakontorsplats.nu och kan välja att markera den som "privat". Då går den endast att se om du som besökare har en direktlänk till presentationen av kontorsplatsen. Sen kan du enkelt sprida länkar via FB om kontorsplatsen till dina vänner och be dem tipsa sina vänner, eller maila ut till dina affärskollegor att utrymme finns.

Är det något du skulle vara intresserad av?
www.bunko.se - Träffa nya vänner www.hyrakontorsplats.nu - Hyr ut kontorsplats www.massagemotorn.se - Hitta massör www.hälsoreseguiden.se - Åka på hälsoresa? www.gratisikoner.se www.victoriawagman.se
Inlägg: 338
Tack mottaget: 19
#33340
Ja kanske Skulle vara bra. Eller en kontorsplats-pool där man kan se vilka timmar som är lediga och enkelt bocka för vilka jag vill hyra.
Fast då kan det ju bli vem som helst som hyr. Men spelar det roll? Det värsta som kan hända är att någon sätter ett tuggummi under bordsskivan 8) Eller är jag naiv.

Men dela kontor är säkert en bra idé!
Inlägg: 28
#33341
Ahh vilken trevlig idé! 🙂 Det skulle jag ju kunna bygga upp när fler lagt till sig, en enkel schemaläggare så som du beskriver. Toppen tips 😃

De skulle ju kunna begära in betalning i förskott enkelt då också 🙂

Vi är förmodligen båda naiva, men en seriös företagare jag talade med kände att de gärna skulle dela utrymme med någon/några, men att de har för viktiga/känsliga dokument att han skulle våga hyra ut till "vem som helst". Därav idén. Jag är nog också naiv och skulle annars aldrig komma på tanken att det kan vara en dålig person som försöker komma in.
www.bunko.se - Träffa nya vänner www.hyrakontorsplats.nu - Hyr ut kontorsplats www.massagemotorn.se - Hitta massör www.hälsoreseguiden.se - Åka på hälsoresa? www.gratisikoner.se www.victoriawagman.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.