Qall Telecom - Vi söker 25 företagare för att utveckla tjänst

Skapad - Senast uppdaterad
Qall Telecom lanserade för några år sedan en fri nummerupplysning. Nu skall denna utvecklas till att bli ännu mer omfattande och hjälpsam. Därför letar Qall Telecom efter 25 företag som vill vara med för att ge feeback och underlag för att skapa den bästa företagshjälpen i landet.

Idag kan Qall-kunder ringa 0771 180818 för att få reda på namn och nummer, till en kostnad av 0 kr per samtal. Detta kostar i regel 25-100 kr hos de vanligaste nummerbyråerna, som 118118, 118100 och 118800. Qall anser att detta skall vara en gratistjänst, precis som det är på nätet.

Nu vill Qall utöka funktionen till att bli mer av en företagshjälp. Det vill säga, kunna vara en concierge för ditt företag.
Tid är en bristvara för många små och medelstora företag och det är där Qall ska göra en skillnad.

För att kunna göra ovanstående söker vi därför 25 företag med 1-50 anställda, som vill vara med i detta pilotprojekt.

Ska Qall boka hjälpa att boka era konferenser, boka biljetter, ordna med offerter, hitta samarbetspartners, ta hand om säljsamtal eller något annat?

Maila om du vill att ditt företag skall vara med om detta spännande projekt. Under tiden får du och dina anställda ett mycket förmånligt avtal hos Qall att ringa med. Läs gärna om sveriges smartaste företagsabonnemang här.

Kontakt för mer information och intresseanmälan:

peter@qall.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.