Skribent finnes!

Skapad - Senast uppdaterad
Hej!

Jag heter Carola. Jag jobbar som frilansjournalist och content writer. Jag har varit verksam sedan 2008 och blivit publicerad i exempelvis DN, Aftonbladet, Expressen, Vi föräldrar, Amelia, Allt om resor och Västerbottens-Kuriren. Jag har också skrivit två böcker, driver en välbesökt blogg, samt åtar mig uppdrag som lektör och korrekturläsare åt bokförlag. Dessutom har jag genom åren skrivit hundratals webbartiklar inom alla möjliga ämnesområden från ekonomi och spel till hälsa och träning. I grunden är jag civilekonom och litteraturvetare.

Har ni behov av en skribent som levererar välskrivna artiklar av hög kvalitet snabbt och pålitligt så får ni gärna höra av er till mig. Självklart har jag F-skattsedel.

Hälsningar Carola
Inlägg: 80
#34060
Hej.

Detta kan kanske komma till användning i framtiden för oss.

Har du någon hemsida mer information etc om dig?

Tänk på att marknadsföra dig i dina signaturer runt om på forum också så kommer du isåfall få fler klick till din hemsida.

Vi lär höras av!
Med vänlig hälsning Mikael Ladoo Webbyrå En liten men effektiv webbyrå som erbjuder webutveckling och design till privatpersoner, företag och organisationer. Ladoo Webbyrå
Inlägg: 2
#34066
Min hemsida finns på www.textverkstaninorr.se

/Carola

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.