Är Eran program utveckling kostsam?

Skapad - Senast uppdaterad
WeMakeIT är en IT-mjukvarulösnings leverantör med huvudkontor i Stockholm, Sverige med ett offshore center i Bangalore, Indien. WeMakeIT grundades 2013, vi erbjuder ett komplett utbud av väl utformade och skickligt tillverkade mjukvarulösningar till en rimlig kostnad. Vårt erbjudande sträcker sig över program utveckling till underhåll och förbättring av befintliga program. Våra lösningar fokuserar på att möjliggöra för våra kunder att maximera sin avkastning på en minimal IT-investering. För att göra detta använder vi både banbrytande och beprövad teknik för att skräddarsy och bygga mjukvarulösningar till våra kunders behov. Vi har en engagerad, entusiastiskt och erfaret team med en meritlista av expertstöd och leveranser i tid och med kvalité.

WeMakeIT gör IT-utveckling prisvärd med inga kompromisser om kvalitet genom sin mycket erfarna tekniska team som arbetar från Indien. Med över tio års erfarenhet av att utveckla och testa mjukvara med hjälp av olika tekniker, kan vårt team leverera väl utvecklad programvara med rätt kvalite. Vi följer Agile-SCRUM metodiken med väldokumenterade CMMI 5 standard processer på alla våra projekt för att garantera hög kvalitet från krav fasen till acceptanstest fasen.

Med arvode från 300 kr / timme för utveckling och från 700 kr / timme för Scrum Master Certifierad projektledning, gör vi det möjligt för våra kunder att maximera avkastningen på sin IT-investering utan att tumma på kvalitet eller leveranstid.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.