Juridik är krångligt - låt oss hjälpa dig!

Skapad - Senast uppdaterad
Inlägg: 8
Står Du inför en krånglig juridisk situation? På
Nostra Juridik är vi hjälpsamma, enkla och moderna. Vi ser ingen anledning att hålla fast vid uråldriga juridiska vanor utan fokuserar istället på att leverera bästa möjliga produkt. Detta kommer alltid att vara den produkt som Du efterfrågar. När den sedan överlämnas till Dig håller den hög juridisk kvalitet och Du kommer tveklöst att förstå innebörden.

Nostra Juridik är ett studentdrivet företag som står till tjänst för både privatpersoner och företag. Vi erbjuder prisvärd service och stort engagemang. Avtalsskrivning inom familjejuridik, hyreskontrakt, rättsutredningar, myndighetskontakter och rådgivning är några exempel på hur vi kan hjälpa dig.

Vi tillämpar fast prissättning om Du som klient efterfrågar det. På så sätt behöver Du aldrig oroa dig över hur många timmar vi arbetar på Ditt uppdrag. Därför kan vi också ge Dig som privatperson ett erbjudande direkt.

Alla avtal: Från 500 kronor.

Vi är rätt personer att kontakta. Känner du att din situation inte riktigt passar in på beskrivningen? Pröva oss! Nostra Juridik kommer alltid att ta ställning till ditt särskilda uppdrag och alltid arbeta utifrån just dina förutsättningar.

Glöm inte bort att en offert med exakta prisuppgifter alltid är gratis.

Klicka Dig in på vår hemsida för att läsa mer om
oss, vad vi gör och vad vi redan har gjort.
http://www.nostrajuridik.se
Behöver du juridisk rådgivning? Besök http://www.nostrajuridik.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.