Kvinnliga entreprenörer som vill samarbeta med Kenya sökes!

Skapad - Senast uppdaterad
Hej!
Projektet Women in Inclusive Business (WiB) riktar sig till dig som är kvinna och företagare/entreprenör, eller till dig som är kvinna och har en spännande affärsidé som du vill utveckla. Enbart entreprenörer från Västra Götalandsregionen kan söka.

Under sju månader jobbar vi i grupp och i workshops med
- Affärsutveckling
- Feedback på din affärsmodell
- Erfarenhetsutbyte med kvinnliga entreprenörer i Kisumu, Kenya
- Nätverksbyggande

Du som projektdeltagare deltar med din företag/affärsmodell eller din affärsidé och du bör vara sugen på att nå en ny nivå i ditt företagande! Vi arbetar framförallt med utveckling av din idé och hur du kan ta den vidare. Under projektets gång kommer vi online att sammankoppla alla deltagare i Sverige med kvinnliga entreprenörer i Kenya, för att få till stånd ett unikt samarbete och erfarenhetsutbyte.

Söker gör du genom att skicka en kort beskrivning (max 1 A4) om dig och ditt företag/affärsidé, samt ett CV, till carolina.olson @ inclusivebusiness.se senast den 9/5. Projektet drar sedan igång med en workshop i Göteborg den 13/5. Att delta i projektet kostar 1200 SEK per företag eller affärsidé. Ett företag som deltar med fler än en deltagare betalar alltså bara en deltagaravgift.

Läser mer om projektet gör du på projectwib.com

Välkommen med din ansökan!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.