Startsida

TM-bolag söker efter en nya seriösa samarbetspartners.

Skapad - Senast uppdaterad
Inlägg: 5
Hej,

Vi söker i dagsläget efter en nya seriösa samarbetspartners som vill använda oss som TM-kanal. Vi har idag 8 stycken stolar som ska fyllas upp. Vi söker både försäljning och mötesbokning inom B2B och B2C.

Vilka är då vi Kundlänk?

Vi är ett telemarketing-företag från Uppsala och har funnits sedan 2012. I dagsläget sitter vi och arbetar med både B2B och B2C. I de uppdragen vi har sköter vi dels försäljning utav försäkringar (anknutna försäkringsförmedlare åt TryggHansa), marknadsundersökningar (mestadels åt Vattenfall AB), mötesbokningar (Vattenfall AB) och kundtjänstarbete.

Flertalet av våra anställda har arbetat i telemarketingbranschen mellan 7 till 8 år, därmed är vår kompetens bred, vi kan hantera både avancerad- och snabbförsäljning.

Vad vi kan erbjuda er

Som jag skrev ovan vi en stor kompetens/erfarenhet av callcenterbranschen och vet hur B2B/B2C-försäljning fungerar. Därmed har vår säljstruktur en väldigt hög kvalité vilket leder till väl fungerande projekt.

De manus vi tar fram är uppbyggt på en struktur som vi kallar IBIA. Manuset är indelat i fyra stycken delar; inledning, behovsanalys, införsäljning och avslut. Utifrån denna struktur är det lätt att ta fram en ryggrad i manuset och analysera var i manuset det finns förbättringsmöjligheter och var manuset är starkt.

Utbildning

För alla våra säljare har vi utbildning på det projekt de blir tillsatta i. Utbildningen är uppdelad i två delar, först har vi en grundutbildning i försäljning utifrån vår egen försäljningsmetodik. Andra delen av utbildning är inom den produkt säljarna kommer att arbeta med.

Vart håller vi till?

Vi sitter idag i centrala Uppsala. Arbetsmiljön är väldigt bra, fräscht och nyrenoverat vilket gör att ljudnivån är perfekt för telemarketing.

Känner ni att ni är intresserade av att ta kontakt med oss för att diskutera om ett potentiellt samarbete? Hör i så fall av dig på olof.henriksson@kundlank.se

Allt gott!

Olof Henriksson, VD
Kundlänk Uppsala AB
Inlägg: 14
Tack mottaget: 2
#36334
Hej!
Vi är ett webbdesignföretag baserat i Göteborg som erbjuder skräddarsydda hemsider till både företag och privatpersoner.
Vi erbjuder även SEO, PPC, grafisk design och e-handel. Är detta något för er? Gå gärna in på www.pvnordicdesigns och ta en titt.
Vi är nämligen intresserade av TM-bolag som kan hjälpa oss med försäljnig.

Hör gärna av er till paul@pvnordicdesigns.com eller ring 031 703 45 20 om detta är något för er.
En övergiven hemsida kan orsaka ett övergivet företag!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.