Enkel & välbetald uppdrag inom Välgörenhetsbranschen!

Skapad - Senast uppdaterad
Välgörenhetsbranschen omsätter miljarder varje år i Sverige. Och inom vissa led kan man tjäna mycket pengar samtidigt som man bidrar till något gott.

FLIMO är en liten ideel organisation som tar sig an uppdrag beroende på krisområde. Nu när vintern närmar sig håller vi på att rusta upp ett barnhem i Rumänien. Och fler uppdrag väntar. Vi har budgeterat att samla in 20.000.000 kr fram till slutet av 2015.

FLIMO har ett 90 konto och arbetar under tillsyn av SIK (Sv. Insamlingskontroll)

Vi söker seriösa Agenter, konsulter, egenföretagare och callcenters för att hjälpa oss att rädda liv.
Om du/ni uppfyller våra kriterier kommer vi rusta er med en enkel och lättsåld B2B paketlösning, där kunden eller givaren skänker en liten gåva till ändamålet.

Att få människor engagerade och få de att hjälpa oss rädda liv är mycket lättare än att sälja ett "tele 2 abb", det är inte det uppsökande försäljning eller "kall sälj" som säljare/tele-säljare/call centers ät vana vid.

Eftersom FLIMO arbetar ideel och inte tar någon ersättning, blir ersättningen till de som förmedlar våra paktlösningar mycket attraktiva.

Är du eller ditt företag i behov av snabb expansion då kan detta vara något för dig/er.

Skicka en kort beskrivning om dig och/eller ditt företag till info@skkr.se och skriv med ditt tel nr. så kontaktar vi dig.
Inlägg: 3
#36358
Hoppas ni har överseende med de små stavfelen som finns i texten.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.