Affärssystem och projektstyrning - Exicom

3
[size=5]Affärssystem, projektstyrning och tidrapporteringssystem[/size]

Söker du som företagare eller organisation efter affärssystem, projektstyrning eller tidrapporteringssystem? Dessa affärssystem har alla en sak gemensamt - att öka effektiviteten och kommunikationen av ett företag, antingen i enskilda unika projekt eller i sin helhet. Låt oss presentera Copernicus av Exicom.

[size=4]Copernicus affärssystem[/size]

Copernicus av Exicom är ett affärssystem som sammanför och ger en total översikt över alla parter och element i ett projekt eller verksamhet, allt genom tydliga och enkla grafer och informationsflöden. Om du arbetar med projekt där många är involverade kommer detta affärssystem att stå till en enorm tjänst. Allt uppdateras i realtid, och VD, projektledare, medarbetare och personal får alltid dom senaste resultaten via molnet från datan, paddan eller mobil. Med andra ord, vart ni än befinner er så är alla alltid uppdaterade med det senaste. Enkelt, smidigt, effektivt.

[size=4]Spara tid, och lär dig utav den[/size]

Copernicus är affärssystemet som du inte bara sparar tid utav, utan du lär dig utav tiden. Planera, strukturera, utför, och analysera sedan i efterhand vilka sektioner eller steg som nästa gång behöver effektiviseras ytterligare. Om en organisation utför många projekt årligen är detta enormt användbart, och leder till ett effektivare projektarbete varje gång, och en ökad projektmognad. Copernicus är byggd av företagare, till företagare, och har legat i Sveriges framkant sedan 1988.

Dessutom finns även moduler för tidrapportering, där alla medarbetare kan rapportera tid, resultat, instämpling och utstämpling. När du använder Copernicus kommer du undra hur du nånsin har kunnat klara dig utan den.

Detta är Copernicus av Exicom, i Sveriges framkant sedan 1988.

Här nedanför är några länkar som vi tror är användbara tips och förklaringar för dig som söker mer information.

Affärssystem
- Vad är ett affärssystem? Varför behöver du ett? Denna sida svara på allt du behöver veta.

Projektstyrning
- Vad är Projektstyrning?

Tidrapporteringssystem
- För dig som söker ett tidrapporteringssystem för att effektivisera din tid.

Affärssystem i molnet
- Om du söker ett affärssystem i molnet via datan, paddan och mobil.

Affärssystem e-handel
- Om du har en webshop och behöver ett affärssystem där allt från ordrar, leveranser och lagerinformation är kopplat i ett program, läs denna.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.