WooCommerce-kurs på distans - 8 veckor

75
6
Nu lanserar vi vår senaste distanskurs - WooCommerce-kurs på hela 2 månader

Nu kan du lära dig att bygga upp och ta hand om en WooCommerce-webshop. Vi lär ut allt från att installera plattformen till att administrera och underhålla den. Bygg upp din webshops-dröm! WooCommerce är en fantastisk plattform för mindre webbshoppar som inte har överdrivet många produkter. WooCommerce bygger på den omtyckta WordPress-plattformen och gillar du WordPress är det stor sannolikhet att du kommer gilla och känna dig hemma med WooCommerce med.


Vi går igenom hela gränssnittet i kursen samt även tips om plugins, betalningslösningar, fraktlösningar, uppdateringar, säkerhetstänk och mycket mer. Kursen är på hela 8 veckor vilket gör att du kan lära dig allt i lugn och ro utan stress. Du hinner testa, lära och smälta kunskapen. Du hinner även göra viktiga fel som kan besvaras av kursledaren - Lärdomar som då håller hela livet. All undervisning sker via vårt omtyckta support-center.

Vi har erfarenhet sedan många år av att hålla pedagogiskt utformade och stressfria kurser på distans.
Idag håller vi kurser inom 6 områden.

Pris: 4799kr


För att läsa mer och göra en anmälan till WooCommerce-kursen eller läsa om våra andra distanskurser för webbshopar, hemsidor, SEO, & Google Ads besök vår hemsida:
https://hemsideportalen.se/woocommerce-kurs/


Varmt välkommen!



Vi är en webbyrå som ser till att ni syns på internet: https://hemsideportalen.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.