Bokföringsprogram som kan skapa SRU-koder

Skapad - Senast uppdaterad
Vilka bokföringsprogram kan skapa SRU-koder som Skatteverket kräver för att deklarera AB elektroniskt? Ska just byta från Hansa World´s Books.
Inlägg: 1369
Tack mottaget: 187
#37638
Jag kan inte se att dom rapporteringsfilerna går att skapa i bokföringsprogrammet. Jag har Visma skatt för det ändamålet. Dvs ett separat deklarationsprogram.

Kan hända att det finns något där det funkar, men oftast vill väl programtillverkarna att man ska behöva köpa ett extra program...
Inlägg: 31
Tack mottaget: 5
#37656
PromikBook verkar ha vad du behöver. Citerar från hemsidan:

"18 jan: Nu finns nya deklarationsblanketter
Du som har ett AB, HB, förening eller en stiftelse kan nu skapa en inkomstskattedeklaration helt automatiskt när du färdigställt bokslutet. Du betalar bara mellan 99 till 249 kronor beroende på vilket paket du har. Du hittar funktionen under menyn Rapporter och alternativet Hantera blanketter."

MVH

https://www.promikbook.com/invite/BYw5A8
Inlägg: 1369
Tack mottaget: 187
#37657
Det är inte helt glasklart vad dom menar iofs. Det låter som det handlar om att skapa en blankett, men det TS är ute efter är program som skapar SRU-koder som man kan skicka in till skv via nätet.

Kanske nån som har promikbook vet?
#37666
Tack för tipset om PromikBook. Osäker om det de erbjuder accepteras av Skatteverket för Filöverföring. Verkar vara enbart utskrift av INK2 och dess bilagor. Prislistan ser ut så här enligt Promiks Support:

PromikBook Bas: 249 kr
PromikBook Brons: 149 kr
PromikBook Silver: 149 kr
PromikBook Guld: 99 kr
PromikBook Analys: 99 kr
PromikBook Koncern: 99 kr

Den kan man hitta på deras webbplats under fliken "Betalning & Tjänster"->"Företagets abonnemang i PromikBook"->"Se fullständiga paketbeskrivningar här"->" Blanketter"

Där står emellertid att priset är per halvår, vilket verkar konstigt. Man deklarerar väl enbart en gång per år.
Inlägg: 31
Tack mottaget: 5
#37678
Kul att jag kunde vara till lite hjälp! MVH
Inlägg: 31
Tack mottaget: 5
#37692
Hej igen, Folke

jag kollade upp din fråga, och PromikBook kan skapa SRU-koder!

MVH
Inlägg: 745
Tack mottaget: 52
#37892
Nu har vi precis släppt en ny version av eFRedo (bokföringsprogram för enskild firma) där möjlighet att skapa SRU-filer ingår. Det gäller då för NE- och NEA-blanketten.

Frågan gällde AB och där är våran plan att snart införa motsvarande funktion i AbRedo (bokföringsprogram för aktiebolag).
#41376
Kolla upp https://edeklarera.se ! De har den enklaste och mest prisvärda lösningen för elektroniska-inkomstdeklarationer (SRU-filer: BLANKETTER.SRU & INFO.SRU).

Andra bokföringsprogram har onödiga "tilläggstjänster" och är onödigt komplicerade, för att inte tala om dyra och ibland bara fungerar på PC/Windows...
Inlägg: 1
#41382
A much better that is amateur will certainly have a great deal of uncertainties relating to wagering. One that simply includes in wagering without a major factor to consider will absolutely deal with the loss. buy football betting tips

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.