Bokföring av Payson försäljning

7
Hej,

Jag använder Fortnox för bokföring (eller ska börja snarare)

och jag undrar om det finns något snabbare sätt att bokföra än varje försäljning för sig?

Kan jag bokföra en månadsförsäljning i en verifikation med PDF:en jag kan generera? Kan jag använda excelfilen jag kan få ut på något sätt?

Undrar helt enkelt efter bokföringstekniska/tekniska lösningar för att slippa och manuellt lägga in varje verifikation i fortnox
https://snabbostad.se
128
15
Om du får betalt varje dag från Payson så måste det bokföras varje dag, Om du får en månadstbetalning, så måste du kunna göra en "monster-verifikation" och häfta ihop alla fakturakopior bakom verifikatet. Använder du kontant- eller fakturametoden?
http://www.cupsupport.se | http://www.fullpott.se | http://www.kalmarsundsparken.se | http://www.domänstatus.se
7
Jag vet inte då, pengarna går in till ett konto hos payson, sen kan jag själv föra över det därifrån till ett riktigt konto mot en avgift
https://snabbostad.se
67
7
Det kanske beror lite på hur mkt försäljning du har via Payson. Jag bokför ordrar där kunden valt Payson en gång i veckan i manuellkontering. Sen när jag överför pengarna från Payson till företagskontot bokför jag händelsen i autokonteringen mot 1950 så de tär smidigt! Det är beställningarna som tar lite tid men du kan skapa en mall för pAyson med konton som används så går det lite snabbare.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.