Vart tar återbärgad moms vägen?

4
Vart tar den återbärgade momsen vägen? Alltså den man gör avdrag för för att sedan få tillbaka? Hur får man den? Hamna rden på ett konto någonstans?
2360
37
Får du moms tillbaka sätts den in på uppgivet konto ex.vis. Detta kan vara vanligt i början av verksamhet. Det är därför bra att skaffa momsreg. så snart som möjligt.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
4
Vart/När uppger man konto?
101
Ett skattekonto tilldelas dig när du reggar din F-skatt. (Har du en enskild firma går det på det skattekontot du redan har på ditt personnummer). Du får avier från skatteverket dit du betalar din moms.  Kan även hända att du ska ha tillbaka moms efter att du lämnat in din redovisning till skatteverket och dessa betalas till ditt bankkonto, om du uppgett detta till skatteverket (via blanketter de skickar till dig), annars får du en utbetalningsavi som du sjäv går med till ditt bankkontor och löser in.[br][br]Hoppas detta gav dig svar på dina frågor  :)[br][br]//Marta
720
Har du valt månadsvis redovisning? Har du årsvis så kommer momsen att återbetalas i samband med slutskatten om du har något att återfå när hela året summeras.[br]Tidsgången är då fäljande:[br]Du driver verksamheteb 2007[br]Du lämnar din inkomstdeklaration senast 15 juni 2008[br]Slutskatten kommer i december 2008. 

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.