Grossister och leverans till kund - Hjälp!

1
Hej!

Jag skulle vilja dra igång en webbshop och testa att sälja något över nätet. Har någon tips på grossister, leverantörer etc. som man kan köpa av för att sen direkt skicka till kund? Eller finns det grossister som skickar direkt till kund? Hur hittar man grossister, hur går man tillväga?

Tack för all hjälp!

mvh
Nicklas
758
1
Förslagsvis så kan du syssla med dropshipping, som i princip går ut på att[br]du tar betalt av kunden, du betalar grossisten och grossisten skickar varorna direkt[br]till kunden och svara för garanti osv [br][br]Det finns många sådana grossister - här är en av dessa![br]http://www.pixmania-pro.com/dropshipping-dropship-uk-dropshipment/seuk_drop.html [br][br]
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
2360
37
Kameraexperten var en sådan. Det är ett tusentals kunder som såg sina pengar flyga iväg för gott utan att få valuta för pengarna, så försiktighet med betalning i förskott är att rekommendera eller chansa. Är det för bra för att vara sant är det nog det också.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
5
Hej Stefan, [br][br]Bara undrar, har pixmania-pro bra rykte om sej? Jag menar att de verkligen levererar produkerna till kunderna etc. så man inte säljer och sen får inte kunderna sina varor.[br][br]tack[br][br]~Jessica
14
Vi har möjlighet till detta om du ska sälja T-shirts.[br]Det är liknande det vi gör med idrottsföreningar. [br]De säljer sina tröjor till kunder och vi skickar direkt till slutkund.[br][br]Ta betalt i din webshop.[br]Lägg samma order hos oss.[br]Vi skickar direkt till din kund och fakturerar sedan dig.[br][br]Problemet för dig blir att vid eventuell retur/reklamation så skickar kunden tillbaka till dig eftersom det är där dom köpt sin vara.[br][br]Hittills har vi bara gjort det med egendesignade tröjor och då gäller inte returrätten, bara reklamation av felaktig eller trasig vara.[br][br]Hur Pixmania löser returer etc har jag ingen aning om.
Daniel Klasson

TryckExperten.se
-Profiltryck för föreningar och företag.
7
Vi erbjuder också dropshipping av våra [url=http://"http://www.attribute.se/16-vaskor"]väskor[/url] vilka är mycket lättsålda.[br][br]Är någon intresserad är det bara att maila oss via [url=http://"http://www.attribute.se/contact-form.php"]kontaktformuläret[/url] på vår hemsida.[br][br][br]/Robin
Egen företagare - Global Attribute AB
2
Tittade på er sida men kunde inte hitta information er dropshipping.[br]Hoppas ni kan informera lite så man vet vad man isåfall ger sig in i.
http://www.starlightwear.se
1
[quote="nijo" post=27695]Hej![br][br]Jag skulle vilja dra igång en webbshop och testa att sälja något över nätet. Har någon tips på grossister, leverantörer etc. som man kan köpa av för att sen direkt skicka till kund? Eller finns det grossister som skickar direkt till kund? Hur hittar man grossister, hur går man tillväga?[br][br]Tack för all hjälp![br][br]mvh[br]Nicklas[/quote] Hej Nicklas, Skulle det vara intressant att sälja marockanska skinn puffar? Vi erbjuder ett drop-shipping avtal. Kund beställer hos dig. du skickar beställningen till oss, vi skickar ut produkten och står för allt därefter. Marginalerna ligger på minst 40-50 % Skicka ett PM om det skulle vara intressant.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.