Bingoberra

12
söker Investerare till att driva www.bingoberra.com

hör gärna av er
758
1
Hur många års fängelse kan man räkna med :mrgreen:
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
12
Varför skulle man få fängelse.....????
758
1
Kanske för att det är förbjudet enligt lag att bedriva spelverksamhet [br]i Sverige om man nu inte heter Svenska Spel. :cool:
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
12
Det är förbjudet att ha licens i sverige.och ha butik med spel. [br]inte att ha licens i annat land.
758
1
Hoppas att du har rätt :wink: [br]Och om man tänker efter så finns det ju ganska många aktörer [br]som unibet osv. som gör lika dant.
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
232
[quote="bingoberra"]Det är förbjudet att ha licens i sverige.och ha butik med spel. [br]inte att ha licens i annat land.[/quote] [br] [br]Låter tunt det där, har du licens? [br] [br]Är det inte som så att om verksamheten drivs (har sitt säte) i annat land så gäller det landets lagar & regler. Finns det inga krav på ex. licenser så är det fritt fram..
M-Daniel Johansson
12
Man får inte ha spel om man inte har licens och vi ligger på bossmedias server.
68
Hej, [br] [br]Intressant ämne det där med spel. Självklart lockar det till sig massor med människor som vill ta del av de enorma summor som spel omsätter. Jag är rädd att staten inte kommer att ge bort de inkomsterna utan strid. :roll: [br] [br]Betyder detta att Boss medias servrar ligger utanför Sverige? [br] [br]// Micke
"Innovators and creative geniuses cannot be reared in schools. They are the men who defy what the school has taught them." - Ludwig von Mises
12
det som händer i sverige är att man vill inte att fler bolag ska få licens att ha spelbutiker.spel på nätet kan man inte göra så mycket åt.
2
bingoberra, vad har du för spelicens? Från vilket land? Har du licensen då kan vi tillsammans fixa mycket bättre sidan, för att den här sidan ser oseriöst ut
1616
4
Vad jag tycker är än mer intressant är användandet av namnet Bingoberra vilket var en profilfigur för Bingolotto. Och således borde vara ett registrerat varumärke. Skaparen bakom BingoBerra heter om jag inte minns fel. Richard Aue Postignizch som även skapat Lisebergskaninen. Men korrekt ägare borde vara Gert Eklund som stod bakom tidigare Bingolotto.
Må väl!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.