Bra webbhotell för företag

Skapad - Senast uppdaterad
Inlägg: 35
Läs om bra webbhotell för företag billigt. Själv använder jag Surftown och är mycket nöjd med det. Man behöver inte satsa på det dyraste för att få det man behöver. Surftown benäms ofta som budgetalternativet, men fungerar faktiskt utmärkt om man inte har 10-tusentals besökare varje dag till sin hemsida.

Desutom kan man installera en Wordpress blogg helt automatiskt på Surftown och en blogg bör ju varje företag ha för att marknadsföra sig idag!
Inlägg: 2066
Tack mottaget: 2
#25079
Hmm. Det hade varit ganska bra för din trovärdighet att nämna att du äger sidan du länkar till och får provision på klick till surftown.
Kollar man dessutom på vad de erbjuder så slår Binero dem på fingrarna på varje punkt - inklusive pris. Eller vad sägs om 200 GB lagring och 4000 GB trafik i minsta paketet för företag, för endast 138 kr/mån.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
Inlägg: 1324
Tack mottaget: 2
#25080
Ett par dagar till och vi får facit angående bästa/sämsta webhotell.

http://www.idg.se/17.108/2.1085/1.307994/nedrakning-tillsveriges-basta-webbhotell-2010

Och själv använder jag ett som inte testas och är mycket billigare. OK Servern i England men det duger för mig.http://www.manufrog.se/

Vad gäller mail server så slår Google Aps det mesta och är dessutom gratis inom vissa gränser.

Hans
#25081
Hej igen!

Ja det är klart att jag borde tala om att det är jag som har gjort sidan! Tog väl för givet att alla förstod det.

Jag vet inte hur det fungerar på de andra webbhotellen, men om man inte kan så mycket om hemsidor och bloggar så är Surftown väldigt enkelt att använda.

Jag har gjort en liten film där man kan se hur man installerar en Wordpress Blogg med några enkla klick.  Se filmen här >>

Inlägg: 2066
Tack mottaget: 2
#25082
Fungerar på liknande sätt hos Binero och de flesta andra större aktörer. Binero använder Installatron. Du kanske till och med skulle tycka om det själv 🙂

Anyway, tack för tipset.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
#25083
[quote author=Jonathan link=topic=6903.msg32328#msg32328 date=1270736990]
Fungerar på liknande sätt hos Binero och de flesta andra större aktörer. Binero använder Installatron. Du kanske till och med skulle tycka om det själv 🙂

Anyway, tack för tipset.
[/quote]

Hej Jonathan!

Jag var inne på Binero webbhotell häromdagen för en kunds räkning. Man blir förståss lite hemmavan på sitt eget webbhotell, men om jag jämför Surftowns kontrollpanel med Bineros så måste jag ändå säga att Surftown är mycket lättare att förstå sig på och navigera runt i. Är man helt nybörjare måste det vara otroligt mycket lättare att använda sig av Surftown webbhotell.  ;D
Inlägg: 68
#25084
Jag skulle föreslå Hostgator - de har många, många lösningar, samt en lättnavigerad backend med funktioner som inte kräver programerarkunskap.

Minus är att man antingen måste ringa dit och verifiera sitt blivande medlemskap.. (dyr räkning?) eller scanna in kreditkortet för att de ska se de fyra sista siffrorna (jag fotade och strök över allt annat).

Plus: en superb support som är gratis, över chat och kan hjälpa till med [b]det mesta/b]
www.bouleservice.se
- Klot, tillbehör och träning
Bouleservice på Tradera
Inlägg: 1324
Tack mottaget: 2
#25085
Detta med vilken kontrollpanel man har har ju en annan dimension än bara användarvänligheten.

Väljer man ett webbhotell med ex c-panel (som är värdens mest använda kontrollpanel för linux) så vinner man en hel del.
Ex kan man om man inte är nöjd med leverantören välja en ny leverantör med samma kontrollpanel.  Då kan den nye leverantören flytta hela hemsidan med databaser osv på ett par minuter, Dessutom slipper man som användare lära ett nytt gränssnitt hos den nye leverantören.

Hans
Inlägg: 2066
Tack mottaget: 2
#25086
[quote author=Bouleservice link=topic=6903.msg33196#msg33196 date=1274524290]
Jag skulle föreslå Hostgator
[/quote]

Verkar trevligt!
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
Inlägg: 44
#25087
www.one.com

Detta webbhotell skulle jag vilja tipsa om. Använder detta företag. De har över 700 000 nöjda kunder världen över. Billiga är de också!
musician / composer
Inlägg: 44
#25088
Har bara använt www.loopia.se och de har en lättnavigerad kontrollpanel och bra support.
Mobilanpassad Hemsida - www.marcusk.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.