Marknadsföring, logotype och hjälp med hemsidan

Skapad - Senast uppdaterad
Vi tycker verkligen att du skall ta en titt på denna inlägg för att du kan marknadsföra dig helt gratis hos oss varför undrar du nu då det finns inget som är gratis jo denna tjänst för att vi vet hur svårt det är att marknadsföra sig på nätet så därför vill vi förenkla det för dig och ditt företag så att affärerna kan blomstra upp hos dig på ett enklare sätt.

Vi utför även tjänster på att bygga upp din hemsida för en riktig billig peng och detta för att vi vet att du kan spara in pengar på denna fronten väldigt mycket då dem stora eller små webbyrå företagen tar flera tusen kronor tar vi bara 1200 :- Exkl. Moms endast och detta är när du är nöjd med din färdiga hemsida.

En professionell logotype är väldigt viktig att kunna använda ut mot marknaden så att man tas på allvar när man vill genomföra ett stort eller litet avtal med ett bolag och detta vet vi hur viktigt det är och denna tjänst tar vi bara 600 :- Exkl. Moms och det är ett otroligt pris och detta kostar dig endast om du känner dig nöjd såklart om du inte är nöjd så betalar du inte en krona.

Vill du veta mer om oss eller beställa en av följande ovannämnda tjänster besök oss på:
www.technologi.se
eller kontakta oss på:
info@technologi.se
du kan även kontakta oss vi vårt formulär på vår hemsida!

Med vänliga hälsningar,
Technologi.se
Martin
www.technologi.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.