Gratis marknadsföring på bästa sätt

Skapad - Senast uppdaterad
Inlägg: 4
Hej! Jag behöver tips och idéer på hur jag ska marknadsföra min webshop http://lustlife.se på bästa sätt för en väldigt billig peng. Jag har använt mig av Facebook och Instagram samt flygblad hittills men tyvärr så räcker det inte. Alla tips och idéer är välkomna.
Lustlife
Inlägg: 19
Tack mottaget: 2
#39032
Hej Malin,

Känner du till något om SEO? Om inte så är det värt att kolla upp, eftersom det verkligen kan öka hur många kunder som faktiskt besöker din webbshop. Många har också en blogg i samband med sin webbshop.

Hälsningar Maria
http://smarttrappstadning.se/
Inlägg: 3
#39055
Kan vara värt att ta en titt här: http://www.seo-forum.se/
Driver ehandel med plånböcker i äkta skinn med fokus på herr plånböcker på skinnplanbok.se
Inlägg: 2
#39087
Även ehandel.se har ett bra forum där du kan få tips från likasinnade 🙂
Inlägg: 15
#39108
Är du aktiv på Facebook och Instagram kanske du skulle kunna lyckas med att hitta någon billig Influencer som skulle kunna marknadsföra dig för lite gratis saker.

Problemet med din nische är att majoriteten av dina kunder inte vill att deras kollegor ska kunna se i flödet vad som försiggår i just deras sängkammare, var på det kanske gått lite dåligt.

Skulle homeparties för möhippor fungera för dig kanske? "Kläm och känn" är något som internethandlare aldrig får göra innan paketet dimper ner i brevlådan. Bara ett tips som dök upp!
Med vänliga hälsningar, Pontus på www.orientaldesign.se
Inlägg: 9
Tack mottaget: 1
#39163
Hej 🙂

Hitta forum där dina kunder hänger och skapa en artikel kring ett problem som dina produkter löser och länka sedan till dessaa produkter.

Lycka till

Andreas
✅ Waatz Media

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.